Ukrainian Calgary
-
•В час коли нас кожного дня провокують ненавидіти і жити в злості,одним з наймудріших виходів є ЛЮБИТИ! Головною відмінністю українців є- здатність зануритись в тотальну любов до свого в часи турбулентності! 25 червня о 7pm чекаємо на тебе Baker park,Calgary Приходь перетворювати душевні рани на квіти! Під аккомпонимент геніального Ivan Kharlamov співати українські народні естрадні та супер популярні пісні* Бери покривало,щось смачненьке, теплий чай і своїх друзів. Чекаємо на тебе (с)
-
Всім привіт ! В звʼязку з переїздом роблю розпродаж : 1.Кавовий столик-30cad 2.Обігрівач (знаю,що зараз літо ,але подумайте про зиму😄)-30cad 3.ugg взуття -200 cad 4.можливо хтось цікавиться літературою з фінансів CFA level I all books 2023- 200 cad 343 14 Ave SW -Downtown Calgary Кого цікавить пишіть в приватні повідомлення
-
Здравствуйте, срочно нужен хороший фотограф, для того чтобы поснимать благотворительный вечер. Работа на волонтерской основе, но будет очень много людей с хорошими связями и потенциальных клиентов. Работа на сегодня с 5 до 8:30 в Glencoe Club. Спасибо!
-
Доброго дня) Шукаю роботу housekeeper/room attendant/cleaning. Маю 5-ти місячний досвід роботи в готелі та reference letter. Потрібна робота з офіційним договором full time, щоб підходила для PR. Як працівник, я дуже відповідальна) Можливо тут є люди, які працюють в готелі, який потребує набір людей на дані посади)
-
Доброго дня,дівчатка можливо хтось продає дитячі авто крісла, дітям 3 роки і півтора
-
Здравствуйте, с конца июля будет доступна 1к квартира в центре (без беспризорных на районе) адрес 1055 11st SW, новый дом (первое фото) Арендная плата 1820$, 40 этаж, включено всё кроме электричества, страховки и парковки. Можно с животными. Можем оставить мебель, если вам нужно. Пишите в лс, спасибо
-
Ні, вам потрібен лист з консульства для підтвердження
-
Можливо підкажете як зробити запит на цей лист ? Буду вельми вдячний🙂
-
Всім привіт 👋👋 Мене звуть Володимир і я займаюся викладанням англійської 🇺🇲 10+ років! Кажу як носій, пишіть у 📩 пропоную індивідуальне навчання! 🖇 Є акаунт в інста заходьте подивитися мої навчальні відео 👉 vovaenglish
-
Доброго дня, таке питання, наша родина знаходиться в Канаді, у нас з чоловіком віза на 3 роки, а у сина віза закінчується 10 вересня (як і паспорт), так як подача заявок на візу закінчується 15липня, чи не буде проблем при продовженні (чи отримуванні нової ) візи для дитини?