Ukrainian Calgary
-
Загуглить консульство України в Едмонтоні, на їх сайті перейдіть до консульських послуг-> витребування документів-> водійське посвідчення ( якось так). Там вже є детальна інструкція
-
Додаток Turo Найкращий для підбору автомобіля
-
Здравствуйте. Где можно оплатить штраф за превышение скорости ? Их у меня 2 , один тот что на бумаге я оплатил через интернет, а как оплатить другой? Может кто-то знает ...?
-
Ви зараз не в Україні? А свята такі як дні народження и.т.п і хочеться привітати близьку людину? Мене звати Катя я роблю мильні букети, відправка до Ваших рідних по всій Україні з м. Миколаїв Ціни 6-10$ Напишіть мені на телеграм, щоб замовити: 380679878434
-
Всем привет! Хочу съездить в Banff. Как туда добраться? Может кто-то туда собирается, возьмите меня с собой!)
-
Звісно може. Це і пише у їхньому повідомленні вам, там навіть інша людина може забрати
-
Ого. Дякую за інформацію!
-
Вам потрібно отримати новий паспорт для сина в посольстві в Едмонтоні. Як найшвидше, бо це також не просто . Потім будете подавати заявку через Ваш профіль IRCC. Але як особа, яка перебуває в Канаді
-
Всім привіт. Завтра вранці їду в Едмонтон і на вечір повертаюсь в Калгарі. Є 2 місця, безкоштовно.
-
Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку
-
Бесплатный разговорный🇺🇲 онлайн Заговори в первый же день🔥 1. Авторская методика снятия языкового барьера 2. Живая разговорная практика каждый день 3. Занятия онлайн с гибким графиком. 4. Занимайся когда и где тебе удобно 5. Это действительно бесплатно (!) Количество мест ограничено. Регистрация и подробная информация: Пишите в личку