Ukrainian Calgary
-
Надіслали вам усю інформацію у приватні повідомлення
-
Договор на аренду это стандартный документ? Если можно образец для наглядного примера. Это вы перечислили все пункты по безопасности или есть еще нюансы на которые нужно пристально обратить внимание? Огромная благодарность за вашу заботу🙏
-
Найбільший агрегатор вакансій ви можете знайти на сайт компанії під назвою Indeed
-
Ми можемо вам згодом надіслати чистову копію договору для заключення оренди з приватною особою та надіслати чорновий варіант як це повинно виглядати. Якщо ви орендуєте безпосередньо у компанії тоді цим питанням займається менеджер який вестиме ваш кейс до моменту вручення ключів у вашу квартиру/дім.
-
Привіт, шановна група! Мені потрібна ваша увага! Благаю вас, допоможіть нам будь ласка! Для нашої родини, це, наразі дуже важливо. Моя дитина, моя мати, і я - перебуваємо зараз у дуже поганому положенні, в першу чергу в матеріальному плані. Я зертаюсь до всіх небайдужих, до всіх хто може допомогти копійкою, їжею, памперсами або дитячим харчуванням. Якщо такі є, то відпишіть мені в ЛС. Зараз, ми з моєю мамою не працюємо. Гроші, які були на чорний день, ми витратили ще тиждень тому. Сьогодні, окрім будинку, у нас більше нічого немає. Я прошу вас, не ігноруйте це прохання, будь ласка. Ми всі батьки, і всі віддамо та зробимо все, задля наших діток, але, все що я могла зробити - я зробила, тому тепер я звертаюсь до вас, до всіх тих, хто може допомогти. Дякую!
-
Есть, но долго ждать.
-
Резюме и интервью на английском, только тогда трудоустройство
-
це називаеться survive, бо на такій роботі довго не потягнеш і гроші не заробиш, але на життя буде вистачати з напрягом, тому паралельно треба штурмувати інгшіл і за півроку при достатніх зусиллях, буде мінімальний рівень ангмови, який дозволятиме претендувати на шось уже більш краще
-
Любі побратими мене звати Антон , працюю в Tower Chrysler Calgary , якщо шукаєте автівку будьласка , звертайтесь за телефоном 3064910659
-
☀️Мене звуть Надін - створюю натуральний та красивий перманентний макіяж ( це як база під макіяж ) що дарує кожного дня свіжий легкий та красивий вигляд Тому буду рада бачити кожну з вас , щоб творити красу разом 🌸 Мій інстаграм : permanent.nadin
-
Надіслали вам усю інформацію стосовно житла у приватні повідомлення