Ukrainian Calgary
-
Надіслали вам усю інформацію стосовно курсів та житла у приватні повідомлення
-
Доброго вечора) шукаю того хто викладає англійську мову не за всі гроші світу. Дякую😊
-
Такой викладаю бізнес англійську, підготовка до IELTS
-
Доброго вечора, звертайтеся
-
Усім привіт) підкажіть щодо 24 лютого ? Де буде проходити захід у підтримку України ?
-
Вітаю підкажіть коли найближча ярмарка вакансій?
-
Хтось підкаже скільки часу їде посилка в Україну через міст
-
Дякую, а в Калгарі, може є якась інформація
-
Доброго вечора. Хто має імейл на кризову форму? Або ж в кого були труднощі з подачею на виплату 1500 на дитину? Як вирішилось? І як швидко? Дякую🙌
-
Ніяк досі не вирішилось, не знаю що робити, ми прилетіти 4 лютого, досі на себе та дітей не можу оформити, видає помилку на дітей. Кризову форму заповнила, але тиша повна
-
Добрый) прилетаем с мужем 2 марта в Калгари. Очень ограниченный бюджет поэтому очень нужно бесплатное жилье. Написали уже везде где только можно. Тишина. У нас по 2 высших образования но со старта готовы работать везде. У меня английский лучше у него хуже. Если у кого есть конкретные предложения жилья и работы, будем счастливы!)
-
@UkrBusinessForum 👈 канал для бізнес людей.
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, хтось вклеював візу у Бухаресті? Скільки часу там це займає?
-
Можно і мені будь ласка надіслати такі копії
-
Можна і мені інформацію щодо мовних курсів?
-
Доброго дня, двічі вклеювали , то першого разу рівно місяць а другий місяць і один тиждень. Але другого разу це було у грудні тому можливо із за різдвяних свят довше вийшло. Ми відправляли кур'єрською доставкою.