Ukrainian Calgary
-
Добрый день. Продлили сыну паспорт, получили на е-мейл официальное одобрение study permit. Кто знает какие дальнейшие шаги? Где получить этот Permit, и нужно ли вклеивать визу в продленный паспорт?
-
Дівчатка, 27 лютого (пн) я проходитиму курс “Brow Shaping & Facial Waxing” і мені потрібні 2-3 моделі: 10:00-12:00 модель на Brow Shaping & Waxing 12:30-14:00 модель на Full Face Waxing (може бути та сама модель, що на ранкову процедуру) 14:30-16:00 модель на Brow Shaping & Waxing + Brow Makeup Application 📍Локація: The Esthetic Institute Training Center, 1351 32 Ave NE, Calgary, AB T2E 7Z5, Canada. 💲Оплата: 10$ готівкою за матеріали, як я розумію🤷🏻♀️ Хто зміг би, будь ласка, напишіть мені у приватні повідомлення 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
-
виртуальному помощнику требуется 2850 долларов в неделю и 9000 долларов в месяц и бонусы, DM, если вы заинтересованы, предложение о работе не просто сидите и ничего не делаете, у вас есть эта работа как мать или отец, а также сын и дочь старше 18 лет. для получения дополнительной информации отправьте электронное письмо моей компании на [email protected] ........Спасибо за быстрый ответ
-
Привіт всім❤️ Я SMM manager , і в мене є для вас чудова пропозиція !!! Залишилось 2 безкоштовних місця на повний розбір та аналіз вашого робочого профілю 🧐 та знижка 70% на будь які запити : - контент та промо план - написання стратегії для розвитку - розробка дизайну вашого профілю - пошук і направлення на ЦА Якщо ви знаходитесь в центрі , тоді ми разом зможемо попрацювати над вашим контентом , та відзняти багато краси 😍😍😍 Чекаю на ваші повідомлення !
-
А ви не можете купити в когось іншого? Я замовляла квитки і нічого не питали на рахунок карток.Так що я би не ризикувала
-
Доброго времени суток! Меня зовут Екатерина предлагаю Вам свои услуги в изготовление украшений из бисера (по фото), а так же есть мой ассортимент в наличии и под заказ. Я нахожусь в Украине, Николаев. Отправка по всему миру +380672036280 Ассортимент и цены
-
Доброго дня Юрій! Чи не буде вам важко і мені скинути таку інформацію на рахунок житла і курсів? Дякую.
-
Житло для однієї людини на місяць (дівчини). Недалеко від центру. Пишіть в приватні повідомлення.
-
Вітаю, Шукаю сусіда для спільної аренди житла на 1-3 місяця. Надаю: - окрема кімната з комфортним ліжком, депозит для одягу; - комунальні послуги та інтернет входять до ціни; - комфортне розташування кондо, близько до автобусної зупинки #6, близько району Марда луп, SW - пральня та сушка; Умови: - Сплата на перед ($800 кан); - Обов’язкове дотримання порядку та чистоти у домі; Пишіть у ПМ, буду рад вашим пропозиціям. Гарного всім дня!
-
Надіслали вас усю необхідну інформацію стосовно мовних курсів та житла у приватні повідомлення
-
Canadian Tire, Princess Auto, Home Depot, Part Source
-
Первое образование юридическое и преподавала я право в Одессе в огромном вузе на протяжении 21 года. А второе психологическое. Я практикующий психолог по сей день. Так что работа с людьми , в самом широком смысле, это мое) у мужа образование по менеджменту. Он работал и на мебельном производстве и на рыболовном промысле и в охране. Водит машину и в будущем нацелен на дальнобойщика
-
Доброго дня/вечора! У нас в візі стоїть Work Permit, а у дитини - Visitor. Як можна отримати дитині Study Permit?