Ukrainian Calgary
-
Дуже вдячний за відповідь
-
Здравствуйте участники группы. Пожалуйста , если есть возможность, подскажите, что делать в данной ситуации: подавались по CUAET через IRCC, когда на руках был укр паспорт (заграна ещё не было) на имя Аnnа. Получили визу на имя Аnnа. Подали в посольство на загран паспорт, в котором по транслитерации имя перевели как Hanna. Отправили загран. паспорт на вклейку, одновременно написав в кризис форму о данной разнице в имени. Вклеили визу на имя Аnna, при том, что имя в паспорте прописано Hanna. Может у кого-то было что-то похожее, попадались такие ситуации и вы можете что-то посоветовать. Что нам делать? Опять написали в кризис форму, попросили разъяснить ситуацию. Пока тишина. У нас все готово для выезда. Только один паспорт...проблема. Как это решить? Это же считается грубая ошибка и в аэропорту могут просто не пропустить? Благодарю за ответ заранее!
-
Підкажіть будьласка які норм райони в Калгарі де є садочки
-
Привіт.Можливо у когось знайомі скоро будуть летіти до Калгарі і зможуть забрати маленьку посилку вона важить близько 100 грам (це подарунок дитині)можливо хтось зможе передати.Напишіть мені в особисті повідомлення.Будемо вдячні
-
Привіт. Допоможіть будь ласка розібратись 🙏 1. Прямуємо з чоловіком до Калгарі, пересадка в Монреалі (6 годин), прилітаємо в Калгарі о 23:00, волонтерів я так розумію вже не буде ? 2. Безкоштовний готель в Калгарі заздалегідь можна забронювати на 1 ніч ? 3. Якщо бронюємо готель в Калгарі, на 1 ніч, потім переїзд в Едмонтон нам дадуть там 13 днів? 4. Ворк перміт, необходимо отримати в аеропорту Монреаля ?
-
У Канаді щось схоже плануєте ?
-
1) Вже напевно не буде або будуть збиратися додому. 2)Ні 3)Безкоштовний готель можна отримати тільки 1 раз( в іншому місті вже не дадуть) + в Калгарі черга на готель. 4) Так в 1 аеропорті потрібно отримувати
-
Hi everyone, In response to the ongoing crisis, we at Clarusway are extending our support to Ukrainian refugees. As an organization deeply committed to diversity, social inclusion, and empowerment through education, we're proud to announce a special campaign designed with you in mind. This campaign offers: ✅ 100% scholarships for 2 deserving candidates per course ✅ 50% scholarships for 3 more candidates per course ✅ A generous 20% discount for all other interested applicants Our comprehensive programs in Software Development, Data Science, and Cloud & DevOps Engineering can pave the way to a prosperous tech career, just as they have for many of our alumni faced with similar adversity. We believe that in unity there is strength, and we invite you to be a part of our diverse and inclusive community. It's your turn to make a significant change. If you are interested in this opportunity, please DM me. We're here to support your journey towards a brighter future.
-
Зараз не знаю яка) Ви коли будете в аеропорті в волонтерів вони вам все скажуть)
-
Усім привіт👋 Тема напевно вже піднімалася, але не можу знайти відповіді. Підкажіть будь ласка, питання про дозвіл на виїзд дитини: Дозвіл був, але закінчується строк дії, новий зробити неможливо, батько на окупованій території. У кого була така проблема? Що робили? Чи перевіряють той дозвіл, коли будемо летіти?
-
Теж цікавить
-
Маю ссилку на безкоштовний бокс від Hello Fresh, кому цікаво пишіть у приват
-
Я летіла із дитиною 12 років до Європи і назад удвох декілька тижнів тому. Ніхто не питав. Спитали тільки WP.
-
Доброго дня! Мій чоловік в пошуках роботи, має розмовні знання англійської мови, у своєму житті працював продавцем, менеджером будівничної компанії, водієм доставки продуктів для будівництва в України, водієм на мувінг компанії у Данії. Має 9 років стажу у керуванні авто. Має канадське водійське посвідчення. Дуже трудолюбивий, позитивний, дружелюбний. До усього відноситься відповідально та з добросовісностю. будемо вдячні за будь яку інформацію з приводу роботи! Всім нехай щастить😇
-
Hello everyone, we are happy to serve you all. 🇨🇦❤️🇺🇦