Ukrainian Calgary
-
Всем привет , ищу подработку за кэш до вторника включительно. Может мувинг какой или что-то похожее.
-
Привіт! Мій офіс (Coldwell Banker Real Estate) наразі шукає людей, які хочуть працювати вдома. Досвід не потрібен і надається повне навчання! Ви зможете доглядати за своїми дітьми (або домашніми тваринами), заощаджувати час на дорогу та гроші на бензин. Відмінна робота, чудова оплата, гарантована оплата та бонуси, оплата становить 500 доларів на тиждень. Доступні тимчасові та постійні посади. Доступні постійні посади. За додатковою інформацією надсилайте мені повідомлення. Дякую
-
Доброго дня ! Можливо хтось хоче скласти нам компанію на барбекю в неділю , доїзд обіцяємо можливо в Калгарі або трохи далі маємо 3 місця 😊
-
South Calgary health centre по walk in на вихідних працюють. Там же і рентген.
-
Hey dear! My name is Mr Luis from Texas USA , Im a real estate manager and property owner, Looking for a Part Time assistant, Your Job is Posting My Rental Properties On social Media Platforms(Facebook marketplace) and you get paid $600 weekly! Text me if interested
-
«Масаж додому» Насолоджуйтеся масажем у зручних для вас умовах! Пропоную послуги професійного масажиста, який працює на виїзд. Зняття стресу, полегшення болю, розслаблення м’язів - все це чекає вас у затишку вашого дому. Звертайтеся за деталями в приватні повідомлення або записом за номером телефону 368-996-7097
-
Я можу і безкоштовно в Банф звозити
-
Ви розібралися де той шатл брати?