Ukrainian Calgary
-
Доброго дня! Я - Софія. Відкриваю набір у танцювальні групи для діток! Я професійний хореограф з закінченим вищим навчанням по спеціальності. Маю досвід у праці з дітьми з 2019 року. Засновувала власну студію танців у Києві, тепер мрію зробити це тут, у містечку Калгарі. Я хочу викладати дітям різні напрямки хореографії та додатково акробатику для неймовірного розвитку, тому гарантую на моїх заняттях буде цікаво, весело та навчально. Чекаю саме на тебе❤️
-
Всім привіт) Продам диван в хорошому стані, з дефектів: невеличкі пʼятна саме на подушці Ціна 250$ Тільки самовивіз - район 17 ave SW
-
Привіт 🤗 можливо шукаєте для себе чи для дитини репетитора англійської 🇺🇸, будемо рада допомогти Пишіть в особисті 💌
-
Добрий день де сьогодні можна роздрукувати резюме?
-
Доброго дня. Чи є хтось з Вас хто виїхав з Польщі до Канади? Як Вам Канада після Польщі?
-
Дякую
-
Хто шукав де замовити стіки для iqos, elf bar та цигарки дешевше - напишіть в лс😉
-
🌞Літо - це час для відпочинку та розваг 🏖. Але як зробити так, щоб цей час приніс дитині щось корисне ? Щоб дитина знаходилась в розумовому та креативному тонусі 🧑🎓- достатньо хоча б 2 рази на тиждень проводити заняття з саморозвитку 👨🏫. Наша ОНЛАЙН ШКОЛА ПРОГРАМУВАННЯ 🏫 справиться з цим найкраще 💪. Діти навчаться: 🎯створювати сайти та додатки ( web, Python, Java)💻, 🎯розробляти ігри ( Unity, Roblox, Minecraft) 🎮, 🎯малювати мультики ( Scratch)🎨, 🎯моделювати 3 D моделі ( Blender)🎲 , 🎯знімати відео та обробляти фото ( Digital art)🎬. Діти це обожнюють !!!❤️ Не зволікайте!! Пиши " +" , та забирай свій БЕЗКОШТОВНИЙ урок 🎁🎁🎁
-
Якщо ви маєте картку бібліотеки (це безкоштовно, робити 5 хвилин), то можна друкувати безкоштовно на 5 дол на місяць
-
Яка ціна? Дякую :)
-
Доброго вечора! Чи хтось здавав екзамен з французької мови? Напишіть, будь ласка, в особисті, хочу задати декілька питань.
-
Доброї ночі, група. Не можу згадати, де бачила повідомлення про повернення коштів, якщо звернення до лікаря було без health card. Якщо хтось має контакти, куди звертатись за поверненням коштів, відгукніться будь ласка. Наперед дякую 😊
-
Всім привіт! В кафе потрібні працівники. Знаходиться в NW Калгарі. Потрібні хоча б базові знання англійської. Потрібні жінки та чоловіки. Кому цікаво - напишіть будь ласка в приватні повідомлення .