Ukrainian Calgary
-
Доброго дня, шановні. Підкажіть будь ласка хтось ще не отримав повернення податків? Я подався на всю родину через офіційних волонтерів ще 27 березня. Однак, до сих пір, ще їх не отримав. Ходив до цього центру, де подався, декілька тижнів тому, вони перевірили і сказали що моя application надіслана. Серед їх клієнтів є ще декілька чоловік, котрі зіштовхнулись з затримкою. Однак, всі мої знайомі вже давно отримали повернення податків. Тож, може в когось така сама ситуація? Дякую вам за відповідь
-
Доброго ранку. Яка вартість Ваших послуг? Дякую
-
Доброго ранку. Можливо в групі є логопеди, дефектологи? Напишіть будь ласка в приватні повідомлення. Дякую)
-
Друзья, подскажите, кто-то знает где в Калгари собирается русскоговорящая или украинская протестантская церковь? Буду благодарен за любую информацию: адреса, ссылки, контакты. Спасибо :)
-
Добрий день! Хто знає,де є магазин фільтрів для води в Калгарі?
-
-
Тільки номер букінгу заблюрте, а взагалі так
-
Эти и еще 1000 автомобилей доступны для тест-драйва и финансирования в Калгари Меня зовут Ян, я с удовольствием помогу вам подобрать автомобиль под ваши потребности и бюджет. Моя ставка 7.99$ на финансирование 10 локаций по Калгари, некоторые авто не успеваем загрузить на вэб-сайт, подбираю только лучшие для наших людей 🫶 Пишите в лс
-
Хочу летіти в кінці зими в Калгарі з Польші. Які доки потрібні щоб через Францію наприклад летіти? Хто як летів?
-
Доброго дня Калгарята)
-
Вітаю, а ви вже готові до Дня Незалежності? Ми онлайн магазин сучасних жіночих вишиванок та аксесуарів. Наші речі для поєднання комфорту та стилю. Прайс 5$ - 80$ 🫶🏻 📍Калгарі Маємо сторінки в instagram та facebook Будемо вдячні за підтримку❤️ Скоро в наявності будуть нові моделі Самовивіз в Downtown. По промокоду: «зірка» доставка по місту Калгарі безкоштовна 🚗 Діє промокод до 5 серпня 🌺
-
Може, немає вже. Я купувала за 4 долари.