Ukrainian Calgary
-
Привіт всім шукаю житло з 1 вересня Я тихий, охайний, без шкідливий звичок Чистоту та спокій гарантую Буду дуже вдячний за допомогу
-
Привіт, ти можеш працювати вдома?? Моєму робочому місці потрібні віддалені працівники. Введення даних, представник служби підтримки клієнтів, оператор введення даних, представник кол-центру, багато вакансій Студенти, пенсіонери та працюючі
-
Стоматолог по бенефітам? Поділіться, пліз, в особисті 🙏
-
Дуже дякую
-
Добрий день. Хто працює на СТО у Калгарі? Мені потрібно перевірити машину перед покупкою.
-
Доброго дня🌸 ПІДКАЖІТЬ БУДЬ-ЛАСКА ДЕ МОЖНА ПЕРЕКЛАСТИ ВОДІЙСЬКЕ ПОСВІДЧЕННЯ?! Дякую🙌🏻
-
Дівчата, я майстер та інструктор з манікюру та моделювання, поділіться будь ласка як оформлювати самозайнятість? Я ще не вирішила чи буду працювати, тому що маю двох малюків, можливо навіть кабінет на дому, але хочу все оформити офіційно. А також де придбати сухожар чи автоклав ( не китайский). Дякую ☺️
-
Всем добрый день , подскажите пожалуйста есть ли где-то эстокада чтоб посмотреть машину самому ?
-
А вы случайно не знаете адрес ?
-
До речі, хто вже отримав Fair Entry, може додати його в додатку (як фото листа) та отримати круту знижку на самокати Neuron (абонементи)