Ukrainian Calgary
-
Вже знайшли? Можу дати перекладача. Теж перекладали водійське посвідчення
-
#rent Доброго дня шукаємо дівчинку на підселення , звільнилася кімната, заїзд з 1 вересня (кімната 800 доларів на місяць ) , район Бріджленд, до City Hall 15 хвилин пішки до Bridgland memorial Station 12 хвилин , повністю фурніче, живу я і ще одна дівчинка . Пишіть в приват за деталями. Якщо у когось алергія на котів - у нас їх два. 🙂 Пишіть в приватні , якщо цікавить
-
Доброго дня, Друзі Підкажіть стоматолога, острий біль, потрібно вирвати зуб. Наш стоматолог сказав пити знеболюваче, в нього є час тільки через 2 тижні. Підкажіть кого небудь будь ласка
-
Добрий день. Мене звати Богдан і я викладач англійської мови з багаторічним досвідом. З 2010 року жив в Америці, потім в Канаді, потім переїхав до Дубай де працював на компанію Apple. У 2019 повернувся в Україну, а зараз я тут. І хочу допомагати нашим українцям вивчати англійську мову. Мої заняття направленні саме на РОЗМОВНУ англійську. 80% заняття ми будемо РОЗМОВЛЯТИ. Якщо Вам цікаво дізнатись більше - приходьте на безкоштовне пробне заняття до Work Nicer Coworking (1550 5th St SW) цієї Неділі 13 Серпня. Якщо є питання - пишіть в приват, залюбки відповім.
-
Доброго времени суток Вопрос к девчатам , кто-нибудь перевозил оборудованиe для маникюра (гель лаки, лампы, фрезеры и т.д.) через авиа компанию Westjet? Спасибо 😊
-
Всем добрый день ☀ Приглашаем вас на встречу 🌺Женская адаптация ⌚12 августа 10:00am в Центральной библиотеке Калгари. ✅На которой у вас будет прекрасная возможность вернутся к своей женственности в период адаптации в новой стране. Узнать себя с новой стороны, научиться поддерживать свое стабильное эмоциональное состояние, наполниться женской энергией. 💫Встречу ведут: Практикующий психолог Маргарита, эстетический коуч Валерия, визажист Наталия. Длительность встречи 3 часа, 3 часа интенсивной практики с специалистами разных направлений❤ Необходима регистрация в Direct☝ Стоимость: донейшн👌 Так же, у вас будет прекрасная возможность выиграть индивидуальную встречу с эстетическим коучем🌺💫 Благодарю за внимание 😍
-
Доброго дня підскажіть А де тут можна купити нацвай?!
-
Підкажіть будь ласка який фудбанк працює по вівторках? Гугл шось погано показує. Може хтось допоможе😌😌
-
Привіт! Здається велика кімната з власною ванною у великому просторому будинку(Для жінок- дівчат) Вся мебльована. З 1 вересня . Ціна -$1200 (комунальні включені) 35 Covecreek Place NE 4-5 хвилин до автобусної зупинки . Спокійний район ,поруч школи ! Фото в дірект)
-
Добрий вечір, хто працює у салоні Форд, Шевроле чи GMS? Потрібна машина для компанії, пікап