Ukrainian Calgary
-
Не могу вам написать, аккаунт скрыт
-
Судячи з листа, можливо, вказали невірно якісь реквізити картки, типу номер, термін дії чи cvv і вони не змогли списати кошти. Як варіант, щось з боку банку не так, можливо якісь ліміти тощо, спробуйте ще уточнити у них. Сума це, скоріше за все, яка була вам нарахована за місяць (ви це в особистому кабінеті можете подивитися), і вони намагались її списати тому що ви налаштували автосписання.
-
Привіт, є таке питання, вилітаю в листопаді в Канаду, зараз виїхала в Європу, знаходжуся тут, паспорт діє до липня 2024 року, візу поставили до 27 квітня, вчора взнала , що людям паспорт новий роблять в Канаді дуже довго, від 8 місяців до року, зараз дзвонила до місцевого посольства , хотіла спробувати продовжити тут паспорт, але вони кажуть цей штампик нічого не дасть , це просто він буде дійсний тільки на літаку і то для того, щоб повернутися додому, чи є шанс дуже попросити офіцера дати мені ворк перміт не до квітня, а до липня , як діє мій паспорт, щоб хоча б одразу помчатися в перший місяць робити новий паспорт, якщо я вже звідси забронюю чергу? Хтось зтикався х такою ситуацією?.. що можете порадити
-
краще в Європі зробити нлвий паспорт
-
Всім привіт Тут є хто займається візами або розуміється на цьому?
-
Я продлевала свой паспорт в Польше и у меня вопросов к штампу не было нигде
-
Мамі ми так і зробили , подали 1 липня, сказали ще нема, термін очікування до грудня
-
Я ходила в Израиле ставить штамп, мне сказали новые правила, этот штамп о продолжении даёт право просто сесть на обратный самолёт домой и только Кишинев его ещё признаёт как действительный
-
Получается если я хочу поехать в Европу навестить родных ,а потом вернутся то могут быть проблемы?Или это сейчас уже ставят другие немного штампы?
-
Ну вот у меня примерно такой,спасибо что сказали)
-
По такому типу штампы , они не признают абсолютно, я офигела , когда они мне это сказали
-
Да пожалуйста 💝
-
Хтось знає що буде якщо просто не вийти на роботу, якщо не дають звільнення а треба залишити роботу?
-
Просто зателефонуйте чи смс що ви захворіли, і так кожен день чи через день
-
мій півтора місяця робили в Братиславі
-
А якщо знайти нову роботу, який відсоток що вони будуть дзвонити попереднім роботодавцям, щоб дізнатись щось про мене?