Ukrainian Calgary
-
І нічого не буде?
-
Anyone wanna have some fun pm me send message
-
Lol
-
I love Ukrainian ass and feet!!
-
Haha…I could be I bet I get into as much trouble lol
-
Are you Kevin from "Home alone?" 😆
-
Т. Т. Т
-
Я мене була схожа ситуація. Паспорт дійсний до листопада 23, і я приїхала півроку тому. У Вас є варіант або приїхати сюди, продовжити паспорт і відразу подати заявку на продовження wp ( до квітня вони мали б уже Впм прийти, якщо Ви прилітаєте наприкінці осені), далі коли отримаєте оновлені документи, можете подати на новий паспорт ( треба буде зловити слот і на отримання паспорту піде до 6м) . Або ж виготовити новий паспорт і заповнити форму в ircc для оновлення даних, там Вам підкажуть точно. Але наскільки я знаю Ви не можете подати на новий паспорт раніше ніж 3 місяці до закінчення терміну дії
-
В Тель Авіві таких центрів немає нажаль
-
Дуже дякую, не можна подавати на продовження раніше ніж за 2 місяці, тобто тільки в травні, я напевно думаю назначу апойтмент вже з Ізраїлю зараз і коли восени прилечу , зразу мерщій в Едмонтон подаватися на новий паспорт, якраз до літа мені його ж мають зробити сподіваюся... Не хотілося б проблем потім
-
Паспортний сервіс працює в Європі, паспорт роблять 1 - 1,5 місяці. Подивіться на сайті де є пункти.
-
Ніхто не забороняє в Україні мати 2 закордонних паспорта
-
Ну ви написали що знаходитись в Європі. Але якщо горить подивіться в Братиславу, через Мілан можна за 50 євро долетіти
-
Добрый день) вчера оформили в Costco карту и ещё там же кредитку от cibc У кого есть такие, расскажите, есть толк от этого? Или мы зря это оформляли?
-
Може хтось шукає дитячий сад в районі Brentwood, в нашому домашньому дитячому садку звільнилося місце, всього 6 дітей, від року до 5, дуже хороша вчителька, говорить тільки англійською
-
JOB ALERT 🇨🇦🚨JOB ALERT 🇨🇦🚨 JOB OPPORTUNITIES IN CANADA 🇨🇦🍁 WORK FOR A CHURCH ⛪️ HERE IN 🇨🇦CANADA 🇨🇦 >>> Details of Job below 👇<<< Type of employment: Full-time/Part-time Position available👇👇 ADMINISTRATIVE ASSISTANT:1 DATA ENTRY:2 CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE:2 CHURCH PREMISES CLEANER:4 CHURCH SECURITY:5 weekly($800) Bonus Intact ✅ Flexible hours Prerequisites: basic typing and ability to follow instructions Hours: Monday to Saturday online work Sunday:in person Available for Retiree’s ,Students, Disable, parents . For more information You can contact us via WhatsApp +44 7495 169423 Don’t text me if you’re not in Canada 🇨🇦 thank you!
-
Village square leisure center - чудовий, але басейн зараз закрили на 2 місяці Bob Bahan, Renfrew- непогані, але тренувальні зали там такі собі
-
Вітаю! Люди, підкажіть можливо хто знає якийсь комплекс басейн можливо зал тренувальний, та щоб була сауна там😅 щоб наші знижки там діяли по Recreation Pass👌