Ukrainian Calgary
-
Вони ще приходять? Чекаємо вже довго ((
-
Всем здравствуйте! Мы получили Alberta health карты, но ещё не получили бенефиты Проверить зрение можно только имея бенефиты? Муж хочет проверить зрение и чтобы ему очки выписали, но хочется это сделать максимально бюджетно Буду благодарна, если кто то ответит🙏🏻
-
Продаю своє авто. Pontiac G3 Wave. Двигун 1.6л Механічна коробка передач. Пробіг 157 тисяч км. Ціна 4500cad. Дуже гарне авто для ньюкамера, розхід палива 5.5-6.5л на 100км. Вигідно підробляти в доставці їжі. Є кондиціонер, круїз контроль, підігрів дзеркал. За деталями пишіть а особисті.
-
Дякую
-
Просто грузите ще раз ворк перміт. Він і є виключенням.
-
Доброго дня усім! Мене звати Сергій! Шукаю свою першу роботу в Калгарі (можливо кухня) full time. Маю 4-річний досвід повара - сушиста (м. Київ, ресторан "Євразія"). Водійське посвідчення 5 класу. Стаж водіння 18 років. Англійська початкова. Прилетів з України 3 тижні тому. Тел.: 368 399 4777. Заздалегідь вдячний за будь-яку допомогу.
-
хто переводив кошти з європейсьго банку(в ідеалі італійського) на канадський рахунок, буду дуже вдячний за будь яку інформацію як це робили
-
Хто в пошуках роботи? Є можливість працювати фулл тайм на мийці. 18$\година. Пишіть в особисті.
-
Всім привіт З 1 жовтня буде вільна кімната з власним душем та туалетом , вартість 925 + комунальні, десь сімдесят доларів. Район Huntington Hills Зупинка автобусу напроти будинку, супер стор 5 хвилин пішки.
-
Привіт, шукаю хорошого масажиста. Можна якісь рекомендації?
-
З 1 жовтня буде вільна кімната, вартість 750, район Huntington Hills
-
Доброго дня шукаю квартиру з 1 жовтня, можливо хтось щось знає пишіть дякую