Ukrainian Calgary
-
Доброго ранку, мене звати Павло і я прилетів до Канади у кінці лютого разом зі своєю вагітною дружиною. Ми на своєму прикладі зрозуміли як може бути важко пройти через усі організаційні питання, у новій країні, та ще самостійно без знайомих чи родичів. Як насправді не вистачало людини,яка б провела нас через цей перший етап. Тому я вирішив запропонувати тим хто приїжджає до Калгарі пройти цей шлях легше.Допомагаю: ✅🏠 Знайти для вас житло в оренду за вашими параметрами і побажаннями( ходити на оглядини і домовлятися для вас, за вас) ✅ 💳 Відкрити рахунок і отримати картки у банку ✅ 👨⚕️Знайти і домовитися про сімейного лікаря, для вас ✅ допомогатати у оформлені Health Card чи ID card ( переклад і розмова з клерком) Якщо вас зацікавило, напишіть мені😀🔥
-
Його можна отримати в Centre for newcomers, попередньо забронювавши слот до соцпрацівника
-
За тиждень ніхто ні в якій групі так Вам і не скинув 7$ «зараз»?😱 Чи хоч розкажіть, чому кожного дня Вам потрібно 7$ в борг?
-
Дякую)
-
А що потрібно було щоб отримати файр ентрі ?
-
Ще ні Чекаємо
-
А коли? І що потрібно було? Дякую
-
ВСІМ доброго вечора! Друзі, хочу повідомити вам усім, що в Калгарі за кілька днів буде демонструватись неймовірний фільм нашого українського режисера Олеся Саніна з чудовими українськими акторами, прем'єра якого відбулась в Україні 24.08.2023 року💙💛 Це фільм "Довбуш"!!! Чомусь не можу скинути сюди в групу посилання на цей фільм. Дуже прошу🙏🙏 адмінів даного чату написати мені в приват . Це фільм, який варто подивитись УСІМ🇺🇦!!!! Враження у вас після фільму будуть незабутні, це фільм, який просто хапає за душу і дає нам багато чого зрозуміти, пройнятися ще раз гордістю за те, що ми - УКРАЇНЦІ!!!💙💛 Доречі, фільм українською мовою, але є субтитри англійською, тому запрошуйте друзів, які не говорять українською🤗 Якщо маєте питання, то прошу писати - з радістю відповім👌
-
In search of a job in Calgary! I'm an MMA fighter with experience as an English teacher, in sales, and a few months' experience working as a carpenter in Canada. I speak English fluently, am a native Ukrainian speaker, and am bilingual in Russian and Arabic. I also have basic knowledge of Mandarin and German. I'm very grateful for any opportunities and advice! I'd be happy to discuss potential collaborations.