Ukrainian Calgary
-
I invested $200 with this platform and today I received my Profit as he promise within 24hours ,I was paid $2000 this evening at exact time I invested thanks very much sir I really appreciate and thank for your effort and encouragement. t.me/+9UjZ28EKpkJlMTE0 t.me/+9UjZ28EKpkJlMTE0
-
Всем привет 👋🏽 Я помогу Вам вывести ваше дело на новый уровень и представить ваши услуги в интернете ! Я занимаюсь созданиями сайтов любой сложности под ключ, от лендинга и до интернет-магазина, сайта аренды автомобилей, бронирований и многое другое 👨💻 Также после создания сайта возможно настроить рекламу 🌐 Обращайтесь в личные сообщения, спасибо за внимание 😇
-
Вопрос: оформляю карту банка, пока живу в отеле. Давать адрес отеля, и можно ли потом переадресовать?
-
Шукаємо автомеханіка на постійне працевлаштування у чудовому місті Едмонтон. Вимагається великий досвід у ремонті автомобілів. У нас є гнучкий графік , ваша зарплата обговорюватиметься з урахуванням вашого багатого досвіду та професійних навичок. Для додаткової інформації та подання заявки, будь ласка, надсилайте ваше резюме мені у приватні повідомлення.
-
Всем привет 👋🏽 Я помогу Вам вывести ваше дело на новый уровень и представить ваши услуги в интернете ! Я занимаюсь созданиями сайтов любой сложности под ключ, от лендинга и до интернет-магазина, сайта аренды автомобилей, бронирований и многое другое 👨💻 Также после создания сайта возможно настроить рекламу 🌐 Обращайтесь в личные сообщения, спасибо за внимание 😇
-
Привіт всім. слава Україні. Я користуюся перекладачем Google. У мене є питання. Хочу купити комусь каву в Києві. який, на вашу думку, найкращий спосіб надіслати невеликі кошти. людина каже, що просто надішліть картку до картки, але я не думаю, що це можливо. чи можу я замовити подарункову картку для них онлайн, або PayPal, наприклад. Я думаю, що ідея для кав’ярні там була б приймати міжнародні замовлення для місцевих клієнтів 😉
-
Оформляйте. Только попросите чтоб за кредиткой прийти лично, не почтой чтоб высылали. Можете так и сказать, что адрес временный. А когда уже будет постоянный, то зайдите в банк и вам внесут в базу уже постоянный адрес, это не проблема. Все оформляют на временные адреса сначала, иначе как бы помощь получали
-
Доброго дня! Хотів порадитися, може хтось стикався з даною ситуацією або може підкаже, як правильно діяти!? На даний час знімаємо будинок вартістю 2000$, при оформленні заплатили за перший місяць 2000$, депозит 2000$ та останній місяць березень 2024 року 2000$ (згідно контракту). Однак у звʼязку з сімейними обставинами нам необхідно переїхати раніше в інший будинок, а тому питання: якщо ми не заплатимо за листопад місяць і переїдемо, так як ми фактично заплатили кошти за останній місяць але по договору прописано березень 2024, то які будуть наслідки для нас і чи взагалі будуть!? Готові віддати їм депозит, хоча в будинку все без пошкоджень, як при заїзді. Однак останній місяць оплати не дуже хочеться їм дарувати. Передача контракту іншим особам не можлива, так нам повідомила ріелторська компанія!
-
У контракті має бути вказано які штрафи при достроковому розірвання договору ви маєте заплатити.
-
-
Едмонтон чудове місто? 🤔
-
Мені брат розповідав,що його знайомий так само вирішив зробити, сказав лендлорду,що не буде більше жити в нього на квартирі,залишив ключі в мейл боксі і з'їхав. По контракту він мав там жити ще близько пів року,через пів року лендлорд подав на нього в суд і він виплатив всю суму яку винен був йому по контракті(за пів року,близько 10 тисяч)