Ukrainian Calgary
-
Всім привіт! Мене звуть Володимир і я займаюся викладанням англійської 10+ років! Розмовляю як носій, пишіть в приват- відповім на всі питання
-
Доброго дня підкажіть можливо є тут дівчата які роблять манікюр в районі станції Shaganappi?
-
Всім привіт. Шукаю роботу, Калгарі. Є опит на будівництві, в Канаді працював fence installer (встановлення парканів) 4 місяці. 1 рік працював менеджером по продажам на Амазон, Іспанія. Рівень англійської - А2. Бажано inside робота. Доволі креативний і бистро навчаюся новій роботі. Дякую)
-
3 хлопця шукають роботу на констракшн або демолейшн. 1 рік досвіду роботи в Торонто. Є трак і інструменти також.
-
Вітаю! Маємо гарну пропозицію від Telus, якщо у Вас вже є домашній інтернет від Telus! $50 - 120 ГБ для 1 людини $85 - 240 ГБ для 2 людей $120 - 360 ГБ для 3 людей $140 - 480 ГБ для 4 людей Також маємо в наявності iPhone 15 Pro Max 256 Blue! Southcentre Mall 100 Anderson Rd SE
-
want to buy WTB Ready fully verified bank account - Wise (only old with old with transactions) - Revolut Business - Stripe Business (only old with old with transactions) - Cash App - Kraken (already funded with card) - Tide - CashPlus - CountingUp - Monese - Monzo - Barclays - Lloyds - Metro - Starling
-
Всім привіт чи купував хтось квитки на , gototage?
-
Усім привіт промо на мобільний зв’язок: 40$ за 30 гіг 45$ за 40 гіг 65$ за 120 гіг Для діючих абонентів файдо: 50$ за 75 гіг Якщо є домашній інтернет від телус можна зробити знижку на сімейні тарифи: 45$ за 65 гіг для одного 140$ за 4ри особи по 120гіг кожному Деталі в лс🌸
-
Добрый день, возможно у кого то есть свой бизнес ( бьюти, косметология, цветочный, груминг , и тд) который вы хотите продвигать в инстаграм - хочу вам помочь с развитием 🙌🏻 Я СММ специалист и работаю больше года в сфере, если кому то интересно можете написать в личные💌 Я помогу привести клиентов и увеличить узнаваемость Бренда, сделаю единый стиль страницы и улучшу визуал, а также приведу целевую аудиторию 👩🏼💻 *портфолио отправляю в личные 💌
-
Всем доброго времени суток. Хотела спросить кто недавно сталкивался с лечением зубных каналов. Сколько это может выйти по цене? И покрывает ли хоть что то страховка?
-
Подскажите пожалуйста Если водительские права есть в ДИЕ, а самой карточки нет. Возможно ли получить права в Альберте? Или нужно заново сдавать?
-
Сходіть в режистрейджен і спитайте на пряму. Але я думаю це не можливо, тому що обовʼязково треба здати їм свої права, карточку.
-
Їм потрібні фізичні права, тобто пластик
-
Всем здравствуйте, посоветуйте пожалуйста инструктора по вождению, подготовиться к road test 🙏🏻
-
Шукаю ліжко queen!! Не дорого 🙃