Ukrainian Toronto
-
Доброго вечора усім , middle Ux / Ui Designer experience 2+ years , щукаю локал компанію , маю кейси
-
Більш-менш. Але по факту станом на сьогодні ми фінансово в значному мінусі порівняно з тією сумою, яку мали по прильоту. Це за умови, що я не переставали працювати віддалено взагалі і маю трохи більше канадської мінімалку, а чоловік почав працювати вже через тиждень після прильоту. Оренда, страховки, продукти, рахунки за мобільний зв'язок і інтернет з'їдають весь дохід під нуль. Проте тут спокійно і безпечно :). Діти регулярно ходять до школи, що дуже радує.
-
Дякую! Е-сім онлайн коштує 10 дол. 5 Гб интернету на 7 днів. Я думаю нормально на перші дні.
-
Щодо картки Presto не знаю, я купував в автоматі на станції метро. Щодо сімки, червоний хрест дасть Chatr з 450 мб інтернету, який потім буде коштувати 40 CAD місяць, я взяв самостійно сімку по паспорту, є стійка оператора в терміналі. Це коштувало мені 45+податки = 48 CAD пакет з 5 гб перший місяць, потім +10 Гб бонусом, якщо зашишся з цим оператором.
-
Але зараз все владналося?)
-
Доброго дня! Дякую дуже !шо всі такі уважні❤️а карту безкоштовно дають і вона зразу працює чи не знаєте?
-
Ми прилетіли в кінці червня. Документи чекали в аеропорту десь години 3. Червоний хрест не бачили взагалі. Де забрати собаку, шукали 4 години. Не можу сказати, що Канада зустріла привітно.
-
Воркперміт отримав за 45 хвилин (кінець жовтня), представники Червоного Хреста є. Сімку отримати можно. До центру міста можна доїхати на потязі Train to City, він йде до Юніон Стешн, білет коштує 10-20 CAD, можна сплатити карткою банку. Орієнтуйтеся по інформаційних знаках.
-
Дуже дякую. Зрозуміла. Сим карту треба купувати. Я знайшла як купить онлайн е- сим. Таксі дорого , може хто напише як добратися транспортом, а може когось там знайду по дорозі, щоб таксі разом взять. Дякую що відгукнулися!)
-
Я прилітала в 2021 році, тому вже може бути неактуально, але тоді після прильоту чекала в дуже довгій черзі на перевірку документів на митниці (~2 години), а потім хвилин за 20 дочекалася розмови з працівником поліції і мені швидко без питань видали ворк і стаді перміт, тому що я мала всі необхідні документи (інших людей довго питали, можливо, в них було не все ясно з документами) З Toronto Pearson до Downtown (центр) можна доїхати за ~$50 через додаток Uber або Lyft (Lyft зазвичай трошки дешевший) Щодо Червоного Хреста не підкажу, але чула, що вони бувають там не завжди і розраховувати лише на них не варто
-
Доброго ранку! Прохання до тих, хто вже приїхали до Канади нещодавно: напишіть, будь ласка: -скільки часу ви використали на оформлення документів в аеропорту Торонто? -Чи є там представники Червоного Хреста і чи модна взяти у них сім карту? - як доїхати від аеропорту до центру Торонто? Дуже чекаю відповідей! Дякую і бажаю гарного настрою!
-
Привіт усім, мене звати Каріна. Я засновник Pure Laser & Aesthetics. Це салон краси по догляду за шкірою, тілом та багато іншого.☺️ 📍4866 Dundas St W, Etobicoke Наші сервіси 🫧 ⁃ Лазерна депіляція ⁃ Моделювання тіла ⁃ Омолодження шкіри ⁃ Лікування акне ⁃ Відшарування рубців ⁃ Видалення татуювання ⁃ Видалення судинної сітки на тілі та обличчі ⁃ Ламінування +фарбування вій ⁃ Міні Фейшел ⁃ Відбілювання зубів 📚Пропоную курс по ламінаціі та фарбуванню вій, це буде гарний додаток до вашого бізнесу або почяти новий! Course is offered only in English. 🗣We speak English & Ukrainian Моя сторінка в інстаграм www.instagram.com/purelaserandaesthetics/