Ukrainian Toronto
-
Лайкніть повідомлення. Або напишіть
-
Якщо комусь знайомі такі слова як Бенг , Каркасон, Колонізатори, Квиток на потяг - попрошу вашої уваги. Шукаю компанію поціновувачів настільних ігр. Або тих, хто хотів би познайомитись з цим хоббі. Звісно у великому місті важко зібратись , та навіть якщо немає багато вільного часу - можу запропонувати онлайн сайт з настолками. Це безкоштовно. Просто хотів би знайти людей яким до душі таке часопроводження.
-
Привіт усім! Мене звуть Аннет. Я шукаю адміністративного помічника на базі, який допоможе мені в моїй напруженій роботі, оплата становить 410 доларів на тиждень, лише для канадських кандидатів 🇨🇦 напишіть мені, якщо ви зацікавлені, приватно, якщо ви зацікавлені
-
🌟🌟For Rent!🌟🌟 Thornhill : Centre/Bathurst $2,500 + Hydro Available from December 21st. ✨ 1 Bedroom + Den ✨ 1 Bathroom ✨ 1 Parking ✨ 1 Locker ✨ Laminate Floors Throughout ✨ Granite Counter Top ✨ Stainless Steel Appliances Building Amenities: Party Room, Game Room, Exercise Room, Indoor Pool, Whirlpool, Saunas, Billiard Room, Media & Yoga Room. 24Hrs Security Steps To Walmart, Promenade Mall, Restaurants, Schools, Park & Public Transportation. Close To Hwy 7 & 407 ☎️ For more Information and Private Showings please call me at: +1(647)515-1844
-
✨For Rent!✨ 📍 Toronto, 75 East Liberty St $2,950 + Hydro Available Now! Furnished!🛋 ✨ 1 Bedroom + Den ✨ 2 Bathrooms ✨ 1 Parking ✨ 1 Locker ✨ Laminate Floors Throughout Beautiful Condo in The Heart of Liberty Village Den Comes with Built-In Closet and Primary Bedroom Has a 4pc Ensuite Bathroom Freshly Painted, Open Concept, Gourmet Kitchen with Full-Sized Stainless Steel Appliances & Granite Countertop! 9 Ft Smooth Ceiling Spa-Like Amenities, Gym, Indoor Pool, Guest Suites, Party/Meeting Room, 24/7 Concierge Steps to King St W, Liberty Village Shopping, Parks, 24Hr Grocery Store, LCBO, Beer Store, Starbucks, Restaurants and So Much More! ☎️ For more Information and Private Showings please call me at: +1(647)515-1844
-
Друзі всім привіт, є кімната для сім‘ї з двома дітками, повністю мебльована, в гарному і затишному будинку з свіжим косметичним ремонтом! В районі між Etobicoke та North York! Зателефонуйте для деталей по телефону, 647-673-0753 Також за цим номером є: Viber, WatsApp
-
Доброго дня, шукаю роботу. Про себе: вільна англійська мова. Розгляну різні варіанти)
-
Доброго дня, шукаю кімнату на одну особу 4372207480
-
Вітаю вас 😊 Рада знайомству💐 Я - сертифікований дієтолог та тренер по харчуванню в міжнародній школі корекції ваги Орінео💃, допомагаю людям худнути правильно, без шкоди здоров'ю😉 Якщо тема для Вас актуальна, буду рада допомогти! Якщо ні, вибачте, що потурбувала) 💕 Также веду групу ,добавляйтесь по ссилці ⬇️ t.me/elenasidletskaia
-
Hello everyone I need any jobs offer part time in different fields, Dr license, Toronto area please
-
Всім привіт! Щойно прибула до Торонто. Шукаю своє перше житло на довгий термін для однієї людини. Бюджет 800 CAD на місяць. Цікавить житло біля транспортної розв'язки та з інтернетом. Я фотограф - графічний дизайнер, жінка. Спокійна, без шкідливих звичок. Розгляну варіанти сумісної оренди. Буду рада колежанкам. Для попереднього знайомства - лінк на мій профіль в фейсбуці - www.facebook.com/nataly.sokolova.90/
-
Здається велика кімната в районі Янг/Шепорт,поряд із зупинкою автобуса 1200(1500, якщо 2 людини) Для жінки, дівчат чи мамі з дитиною
-
Теж цікавить. Мову знаю - середній рівень
-
Доброго вечора, можливо хтось знає чи є робота якась у Торонто. Мову не знаю! Можливо прибирання або щось інше? Дякую
-
Всім привіт☀️ Мене звати Вікторія, #Майстер перукар Інстаграм instagram.com/viktoriia.kostak?igshid=YzA2ZDJiZGQ= #торонто #Етобіко Пропоную такі перукарські послуги: ✂️чоловіча,дитяча стрижка, 25-30$ ✂️жінкам підстригти довжину та чілку 5-20$ ❣️фарбування вашою фарбою(мийка+сушка)30-60$ На даний момент працюю дома за адресою: 🏡 186 Stephen Dr, ✂️Запис за ном.☎️ 437 258-3656.
-
Віддалена робота Є вакансія. Мені потрібно було допомагати рекламодавцям онлайн-розміщувань у повсякденній роботі. Напишіть мені в телеграм-чат для отримання додаткової інформації про роботу.