Ukrainian Toronto
-
А з української не можу
-
Я тільки приїхала. В мене немає грошей на канадській карті ще
-
Зараз я це не можу зробити. І вдень не могла, бо банки не працюють. А завтра то я вже поїду в офіс. Але дякую
-
Дякую. Я читала. Там можна любою картою купити як ваучер. Але на номер прийде смс. А номер заблокували і смс не приходить
-
. Усім привіт 🇺🇦🇨🇦 Слава Україні 💙💛 Виконую послуги: - Ламінування Вій - Ламінування брів - Фарбування та корекцію брів пінцетом та воском - депіляцію обличчя воском! 📍 Etobicoke, The West Mall 551 На дому!🏡 Працюю на професійних матеріалах : Thuya, Zola, Elan, Levissime, Praise: - ламінування Вій - 35$ - фарбування та корекція брів 20$ - ламінування + корекція 30$ - ламінування + корекція + фарбування брів 35$ 🎁💋 При любій послузі "депіляція верхньої губи" в подарунок! #Etobicoke #Toronto #brows #makeup #makeup #artist #вікторія #костюк #Ukraine #viktoriia_kostiuk #brows #kostiuk_makeup #ламінуваннявій #ламінуваннябрів
-
Срочно требуется несколько сотрудников (40-60 сотрудников) !!! >Возможна частичная и полная занятость >Зарплата: >понедельник-пятница > Подать заявку могут как мужчины, так и женщины >Должен проживать в Великобритании, США, Канаде, украинец в США, Канаде, Великобритании, а также другие страны Европы могут подать заявку. > Опыт работы не требуется (обучаем) >>Без ограничений по образованию, без комиссии агентства (без платы за обучение) ***Приоритет отдается выбору тех, кто может работать удаленно *** Отправьте мне личное сообщение на английском языке, если вы заинтересованы и готовы начать как можно скорее. Спасибо!
-
Всім привіт 👋 Я персональний онлайн тренер і дієтолог-нутриціолог 🍽 Допоможу вам накачати 🍑 Зробити плоский живіт 💪 І рельєфне тіло ✅ БЕЗКОШТОВНО консультую та даю рекомендації Чекаю вас у лс 🙂
-
-
Вітаю, ситуація така: я студент з України, мені 17 років і мені потрібно оформити опікунство, тому що по документах мені потрібен опікун, оскільки неповнолітній. Якщо у вас є знайомі, у котрих є громадянство Канади або вид на громадянство Канади і котрі готові допомогти з цим, відпишіть сюди або в особисті повідомлення. Звичайно це все не безкоштовно))). По англійськи воно називається Custodianship і мені потрібно його оформити ще до прильоту в Торонто.