Ukrainian Toronto
-
Це я мусив запитати «це сова?» 🤣
-
По перше - Ігнорувати їх провокативні дії і робити вигляд наче нікого немає поряд. Нажаль у таких людей мислення досить обмежено. По друге - Якщо така людина з'являєтся у полі зору то просто обійти мовчки. По трете - Ніяких різких рухів або слів і не дай боже самозахист(с точки зору Канадійських законів буде дуже велика морока в будь яких випадках самозахисту) Четверте - Якщо така людина все таки агрессивно намагється вступити у контакт(а такі випадки і у мене були просто на вулиці)то просто змінити напрям руху і відірватись від контакту при цьому не дивлячись їм у очі. П'яте - Якщо ситуація критична 911 набрати на смартфоні і усе або дуже голосно кричати(або людина налякається і втічє або хтось зверне увагу і прийде на допомогу)
-
Не все так страшно. Ви просто порівняйте кількість таких випадків на кількість людей в Торонто і порівняйте кількість подібних випадків в своєму місті з таким же відношенням. Торонто одне з найбезпечніших міст в світі. Просто людей багато і здається що то часто.
-
Спасибо за полезный гайд 😂
-
Доброго вечора всім . Нещодавно я шукала у групах україномовного або російськомовного ветеринара,поблизу Річмонд Хілл. Так от...я знайшла і всім рекомендую. Зателефонувала у четвер і нас одразу записали на понеділок 30.01 ( тобто на сьогодні). Все пройшло чудесно. На рецепші англомовна дівчинка,але лікар російськомовний і тел.оператор теж російсько/Україномовна. 9055972824 за цим номером зарезервуйте термін. 1450 Clark Ave W, Thornhill, ON L4J 7J9- адреса клініки. Щиро бажаю всім,щоб ваші звірятка не хворіли♥️