Ukrainian Toronto
-
Є ще кредитна спілка. Там українці працюють. Теж відкривають рахунки, карти. Допомагають.
-
Мені казали що люди йшли в банк, зовсім на знають англійської. Але вони не перші, там зразу їх розуміють. І можна загрузити і використовувати Гугл перекладач, тоді зовсім не буле проблем. І в деяких відділеннях є консультанти, які розуміють російську або українську
-
Привіт! Можна запитати у Вас чи бачили Ви в аеропорту волонтерів, які допомагають з житлом на перший час?
-
Це банк чи страхування? Мені треба звязатися і проеонсультуватися
-
Страхування авто торонто, дайте контакт пліз
-
Шукаю будинок в оренду, з лютого, Торонто, 4 спальні. Може хтось може підказати інформацію де шукати, може хтось хоче об'єднатися.
-
Вітаю! Пропоную свої послуги з веб-дизайну, проходила курси протягом п'яти років 👩🏻💻🙌🏼 Створюю дизайн: • візиток • листівок, флаєрів • сертифікатів, купонів • буклетів, резюме • меню для ресторанів/кав‘ярень Редагую фотографії, колажі з фото 📷 Монтую відео 🎥 Можу зайнятися оформленням історій, публікацій у Instagram 📇 Створюю презентації PowerPoint, редагую тексти в Microsoft Word 💻 Розглядаю як одноразові варіанти, так і роботу на постійній основі, пишіть у особисті повідомлення ✍🏼
-
Брооооооо 🤣🤣