Ukrainian Toronto
-
Немає в них зараз такого плану
-
Hello, I wrote you)
-
#майстер #toronto #downtown Доброго ранку , почніть свій день з краси та часу на себе 💚 Ламінування вій та брів значно зекономить ваш час, а погляд буде чіткий та красивий😍 •Ламінування вій •Ламінування брів •корекція та моделювання •пофарбування •щастя для Вій (ботокс 💌цього тижня в подарунок при записі 🤩) 💚сьогодні працюю з 11:00 до 18:00 💚 Запис можна здійснити за посиланнями або за номером телефону 💌🚨 📍913 Bay Street, Toronto , ON 📎 book beautician 📎 Yanochka 📞 + 1 (437) 231-7551
-
Привіт всім! Я опублікував повідомлення про послуги з чищення повітроводів і кілька клієнтів, які потребували ще 5-6 робіт, щоб виконати мою вантажівку, будь-кому, хто бажає отримати фіксовану ставку за повну послугу з очищення повітроводів у будинку, ми пропонуємо знижку 50 доларів . (ОПЛАТА ПІСЛЯ НАДАННЯ ПОСЛУГИ) Електронна адреса: [email protected]
-
🕊❤️ Лелека-патріот: в Україні навіть птахи знають, як треба правильно відповідати на національне гасло. Героям слава! Слава ЗСУ!🇺🇦 Відео: onetherun Підписатися| YouTube ТСН | Підтримати ТСН.ua
-
Не видалили.
-
Доброго вечора, є вільні місця для онлайн занять з англійської мови. Всі рівні. Пишіть ❤️
-
Яка ціна)?
-
Шановний Адмін!! Я дуже перепрошую,але це моє оголошення !! А посилання на фейсбуці іншої дівчини🥵- це походу шахрайство зі сторони цієї особи.... ,якщо можна- видаліть це, будь ласка,або ж я можу надати посилання на мою сторінку у фейсбуці,де з'явилось це повідомлення. Я не ріелтор - я лише допомагаю у пошуках НОРМАЛЬНИХ людей для хорошої жіночки- власниці будинку Її вже КИНУЛИ "наші щирі українці",тож я надіюсь на вашу чесність. Будь ласка,не ігноруйте моє прохання. Щиро дякую за розуміння,Анна
-
Доброго вечора, є вільні місця для онлайн занять з англійської мови. Всі рівні. Пишіть ❤️
-
Дякую
-
Так, багато й тут публікують івенти, або можете подивитися Sercevo теж.
-
Всім Привіт! Меня звати Євген. Я тату майстер. 5го лютого прилітаю до Торонто. Дуже цікавит можливо е якись евенти, зустрічі Украинців?