Ukrainian Toronto
-
Добрий день. Скиньте ссилкк будь ласка. Дякую)
-
Шукаю житло кімнату для сімейної пари.
-
З днем Вишиванки українці!! Пишаємось тим, що ми українці! Разом- ми сила!!! ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!💙💛
-
Здається квартира з 1 червня однокімнатна для двох людей. На 395 Bloor E ( біля зупинки метро Serbourne, Даунтаун). 2300$ на місяць плюс вода і електрика (інтернет хороший в ціні). Будинок новий, ще закінчують ремонт трішки. Є басейн і спорт зал і багато інших плюшок. Можна з тваринами. Я з чоловіком з'їжджаємо і шукаємо заміну. Можемо лишити в ідеальному стані матрац. Також старіші кухонний стіл, 4 стільчика і крісло. Посуд, якщо потрібно буде теж лишим. Потрібно заплатити за перший і останні три місяці, бо на тиж самих умовах контракту, які були (контракт до кінця березня, але можна продовжити). За фото в дірект. Можливо комусь актуально
-
Доброго дня! Зовсім скоро (22 травня) плануємо летіти в Торонто. Підкажіть, які ресурси найкращі для пошуку житла – фейсбук маркет place чи інші вебсайти. Знаємо, що більшість вимагає довідку від роботодавця та кредитну історію. Оскільки ми вперше летимо, в нас цього немає. Також можливо підкажете хорошого рієлтора. Шукаємо 2бедрум (або 1бедрум + ден) квартиру в районі downtown/ або поблизу. Буду дуже вдячна🫶🏻❤️
-
Привіт всім! Я опублікував повідомлення про послуги з чищення повітроводів і кілька клієнтів, які потребували ще 5-6 робіт, щоб виконати мою вантажівку, будь-кому, хто бажає отримати фіксовану ставку за повну послугу з очищення повітроводів у будинку, ми пропонуємо знижку 50 доларів . (ОПЛАТА ПІСЛЯ НАДАННЯ ПОСЛУГИ) Електронна адреса: [email protected]
-
Виделa что все ищут стики Нееts и Neo, тут с ними просто беда… Мои здешние друзья посоветовали мне магазин где они берут, я заказалa на пробу и, если честно удивилaсь разнице вкуса и качества табака с магазинными. Теперь регулярно заказываем там cтики и cигapeты, всем рекомендую! Кто тоже долго ищет - напишите, с радостью помогу вам
-
Сімейна пара шукає роботу на заводі. Дякуємо за допомогу.
-
Шукаю кімнату з 1.06.для пари
-
Хелоу. Ребятки, хто купляв останнім часом квитки на польській ЛОТ знаходячись в Україні на рейс Варшава Торонто? Яким чином оплачували? Грн? Чи валютною карткою? Дякую.
-
Валютною сплачували