Ukrainian Toronto
-
Летіла в лютому, оплачувала укр картою, то ще плюс 2-3% додало через конвертацію, тому краще у валюті
-
Поставте заборону оплати в інтернеті і спробуйте і так, і так. (Якщо монобанк) Побачите різницю Краще скоріш всього валютною буде
-
Toronto! Доброго дня, робимо дешеве страхування для українців які прилетіли за програмою CUAET якщо є всі документи : Ворк Перміт CUAET* (обовʼязково) Права водія (G-Full) з адресою Українські права (досвід більше 10 років бажано) Це має бути перше страхування в Канаді Якщо немає щось з цього на даний момент не треба просити розрахувати квоту. Без цієї інформації що вище ми цього зробити НЕ зможемо!!!
-
Вітаю, цікавить інструктор з авто для здачі на G full в районі Lindsay на 23.05 з самого ранку.
-
Продам вело 100 баксов??
-
Шукаєте зручну та повністю мебльовану житлову площу в чудовому місці поруч із торговим центром Square One? Далі не шукай! У нас є одна спальня з власною ванною, яку можна орендувати для однієї особи всього за 1200 доларів на місяць, включаючи всі комунальні послуги та Інтернет. Кімната знаходиться в розкішному кондомініумі з двома спальнями та двома ванними кімнатами з цілодобовою охороною в закритому комплексі. Інша кімната зачинена, і тільки ваша кімната доступна для оренди. Все приміщення повністю мебльоване, включаючи комп'ютерний стіл і стілець, телевізор і кухонне приладдя. Ми шукаємо відповідальну та зрілу людину, яка буде ставитися до цього місця як до свого власного та підтримувати його в чистоті. Оскільки власник працює в США і приїздить кожні два місяці на тиждень або два, ви матимете місце для себе. Ми відкриті для оренди як для чоловіків, так і для жінок і надаємо перевагу новим іммігрантам. Жодних документів не потрібно, але ми просимо вас надати свою інформацію та не мати кримінального минулого, не вживати наркотиків чи алкоголю. Не чекайте, зробіть це розкішне місце своїм новим домом вже сьогодні! І якщо ви готові допомогти мені з невеликим завданням, я можу навіть знизити орендну плату для вас. Все, що мені потрібно, це щоб хтось щодня перевіряв пошту, поки мене немає. Це невелике завдання, яке не займе у вас багато часу, але воно буде дуже корисним для мене. Отже, якщо ви відповідальна, зріла людина, яка шукає комфортного житлового простору в чудовому місці, тоді не шукайте далі. Цей розкішний повністю мебльований кондо чекає на вас. Зв’яжіться з нами сьогодні, щоб зробити це вашим новим домом!
-
Пишу найкраще канадське резюме 📑 🇨🇦 Не дорого Вам підійде моя допомога якщо Ви: 🤷Не впевнені або не знаєте як саме подати себе, свій досвід роботи та навчання за канадськими стандартами 🤔Не знаєте як писати резюме або cover letter під конкретні посади 🕗Хочете заощадити свій час та отримати гарний результат 💸Хочете зробити невеличку інвестицію в себе та свій професіональний розвиток Для замовлення писати в telegram +380687879856 aбо на пошту [email protected] Або у фейсбуці в приватні повідомлення 📩 Є приклади робіт та відгуки 🙂
-
Привіт кто знає магазин де можна купити чеський бісер в Етобіко або у місісязі???
-
Скам
-
Постоянно вижу вопросы где купить Іqos, Glо и cигapeты - я вас понимаю, искали больше месяца, пробовали заказывать в разных местах но всё не то… Здешние знакомые рассказали нам где можно купить и мы наконец-то избавились от этой головной боли, все как дома и по приемлимой цене) Кому нужно - подскажу, пишите в личку
-
У вас біометричний паспорт?