Ukrainian Toronto
-
Ми здаємо кімнату з окремою ванною ,можна з суботи-неділі заізджати Eastwood park Garden Etobicoke
-
Уроки англійської для тих, кому потрібний швидкий результат. Трохи про себе: IELTS на C1 склав у 17 років. Працювавши та навчавшись у Канаді протягом 3-х років, володію справжньою англійською на рівні носія, а не чимось що віддалено нагадує її, що на жаль зустрічається у більшості викладачів. Моя методика налаштована на досягнення максимального результату в найкоротший термін, а не на тривале викачування грошей. Викладаю вже протягом +4 років: англійська, підготовка до ЗНО, IELTS. Якщо вас цікавить не процес вивчення, а РЕЗУЛЬТАТ - чекаю на моїх уроках. ЗАПИС НА ЗАНЯТТЯ - Telegram: englishdojo 1 година - 700 грн. / 19 USD При оплаті 10 занять - 1 у подарунок (11 уроків по 17 $) Слава Україні!
-
Який саме вебсайт Вас цікавить?
-
Якщо Ви бажаєте вільно спілкуватися, покращити свій рівень володіння іноземною мовою та гарно провести час - у нас є гарна новина для Вас! Ми продовжуємо навчання в онлайн-форматі та запрошуємо усіх бажаючих до нас на заняття!😊 Заняття проходять онлайн в zoom як дітей, так і для дорослих - індивідуально, в парі або в групі. Також проводимо спікінг-клаби з носіями мови з вивчення англійської, німецької, французької, італійської, іспанської, польської та української🇺🇸🇬🇧🇩🇪🇫🇷🇮🇹🇪🇸🇵🇱🇺🇦 Також запрошуємо на заняття з малювання та до школи етикету для дітей. Вища педагогічна освіта🎓 За більш детальною інформацією чекаємо на Вас в Direct або за телефоном📲 0639868685 Маргарита [Viber, Telegram]
-
Триває набір на онлайн курси з англійської мови🇬🇧 Кваліфіковані викладачі, для дітей та дорослих, індивідуальні та групові заняття За детальною інформацією пиши в дірект🖇
-
Интересует клуб восточных единоборств в Этобико территориально еглінтон & Кіплінг
-
Сигарети, великій вибір, оплата при зустрічі
-
Е в кого телефон бухгалтера потрібна допомога відкрити само зайнятого
-
Доброго дня Зараз є гарна новина для українців які хочуть придбати авто 🚘 Кого цікавить Honda можете писати в приватні , відповім на всі питання Гарного дня ☀️
-
Доброго дня ,хто знає де в Торонто можно зробити РЕНТГЕН 🩻???
-
Ви можете зробити xray якщо вам надасть направлення ваш лікар. В деяких клініках можна без направлення, але їм краще зателефонувати аби це підвердити перед appointment. Якщо щось термінове(перелом наприклад), зверніться в emergency room будь якої лікарні біля вас
-
Привіт! Якщо ви шукали спосіб отримати додатковий дохід, працюючи вдома, або розпочати нову кар’єру. У мене є ідеальна можливість для вас! Індустрія віртуальних помічників розвивається, і я отримав багато мудрості та знань, якими хотів би поділитися з вами. Якщо ви хочете дізнатися більше про те, як стати віртуальним помічником і як почати, будь ласка, напишіть мені в DM!