Ukrainian Toronto
-
Подскажите, если сдавать в аренду тачку то все штрафы которые придут будут на мне? На страховке как то отобразяться штрафы за парковку и красный свет?
-
ПРОПОЗИЦІЯ ПРО РОБОТУ Привіт, я юрисдикція. у мене є робота Мені було цікаво, чи буде вам цікаво публікувати оренду нерухомості в Інтернеті за допомогою свого облікового запису Facebook. Я плачу щотижня ($700) або кожні два-чотири
-
Потрібно безкоштовні курси з англійської мови.
-
Сигарети по доступній ціні, великий вибір, оплата при зустрічі
-
Якщо Ви бажаєте вільно спілкуватися, покращити свій рівень володіння іноземною мовою та гарно провести час - у нас є гарна новина для Вас! Ми продовжуємо навчання в онлайн-форматі та запрошуємо усіх бажаючих до нас на заняття!😊 Заняття проходять онлайн в zoom як дітей, так і для дорослих - індивідуально, в парі або в групі. Також проводимо спікінг-клаби з носіями мови з вивчення англійської, німецької, французької, італійської, іспанської, польської та української🇺🇸🇬🇧🇩🇪🇫🇷🇮🇹🇪🇸🇵🇱🇺🇦 Також запрошуємо на заняття з малювання та до школи етикету для дітей. Вища педагогічна освіта🎓 За більш детальною інформацією чекаємо на Вас в Direct або за телефоном📲 0639868685 Маргарита [Viber, Telegram]
-
А що вам сказав роботодавець?
-
Роботодавець несе відповідальність за те що сталось на роботі. Якщо потрапили на емерженсі , то там і питають де це сталось .
-
Тобто, якщо працювати офіційно на роботі, платити всі ті податки, але немаєш бенефітів то до лікаря не можеш звернутися?(цікаво для себе) чи як воно працює?
-
Працівник впаде на роботі і не зможе встати , і йому не викличуть швидку ? Бо будуть слідувати контракту! Оце таааак! Роботодавець зобов’язаний платити до WSIB І так далі…… і контракт не поможе .
-
Для початку треба розуміти якого типу робота і де. Якщо це легальна робота(ні за готівку або чек) на будівництві або на заводі то загальна та emergency медицина буде(WSIB + WHMS та контроль безпеки робочого місця в провінції Онтаріо ніхто не відміняв - даби був захист від судової тяганини). Бенефіти та додаткові медичні послуги то вже привілеї від роботодавця.
-
Спасибо
-
Якщо ви можете працювати вдома, будь ласка, дайте мені знати, оскільки у нас є багато вакансій. Ви також можете працювати поруч із своїми дітьми (фоновий шум – це нормально!). Це те, що ми робимо. Дякую тобі!!
-
Звертайтеся до волонтерів
-
Торонто Сдаю свой гидроцикл для аренды GSX едет бодро Помощь в получении прав на авто (когда у вас их нет и не было)ждать 8 месяцев не нужно Поездки на Niagara Falls Перевозка вещей и малогабаритной мебели Так же ищу человека кто летит ближайшее время из Украины в Торонто. Заплачу при встрече в аэропорту по чеку и сверху столько же (нужно блок стиков и две пачки таблеток )