Ukrainian Toronto
-
Вам потрібна людина яка проведе процедуру страхування за вас чи страхова компанія яка має непогану ціну на страхування?
-
Якщо я його сьогодні зустріну то можу запитати, якщо він поділиться такою інформацією і що то за люди, може брокери
-
Так я розумію, інколи треба багато нюансів описати аби тобі все зарахували та збили ціну У мене чоловік досить молодий, тобто йому немає 25 і англомовні люди зі страхових не хотіли йому додавати український досвід, плюс у нас абсолютно нова машина і з усім оцім невдалим добром ми розглядали дві компанії які більш менш терпиму квоту давали - $300-350 доларів на два тижні, тобто близько $650 доларів на місяць Це були TD та Co-operators Взяли другу, бо не треба було багато інформації їм носити і оформили за декілька годин Але я ніби чула від одного хлопчика що є якісь україномовні люди які можуть аля шось за вас домовитися та повиписувати вам всі роки стажу до кінця життя і це скине вам ціну, є ще ті які купували спеціальні довідки з автошкол і коли ти цю бумажку приносиш страховій то це теж впливає на ціну
-
Здається велика кімната у бейсменті.Ідеально підійде для пари.Ціна 1200 район Етобіко.Загальна кухня та туалет.Деталі в дірект
-
Шукаю кімнату на стороні етобіко, мій бюджет 1000 доларів
-
МАНІКЮР💅🏼VAUGHAN,CONCORD📍Дівчата,всім привіт👋🏼Мене звати Маша, і я хочу вас запросити до мене моделями на манікюр💅🏼Я практикую швидкість і якість❤️🔥Ціна за матеріал 30$ та укріплення в подарунок🎁 3х етапна стерилізація✅🔬 З мене гарний манікюр, приємна атмосфера, чай / кава та смаколики 🍭 З вас 2-2.5 годинки вашого часу 🥹❤️ Я роблю - покриття гель лаком, вирівнювання базою та моя нова послуга - укріплення гелем та полігелем🔥🔥🔥 📍10 хвилин від метро Vaughan📍 Пишіть у директ для детальної інформації🤍
-
+1 (437) 778-8889 - Яна
-
Добрий вечір,шукаю інструктора на g2,appointment 6th October на eglington avenue,хочу потренуватись перед здачею,дякую
-
Та ни к чему)
-
Ладно, просто на будущее, что ворк пермит и слово «работать» имеют общий контекст и даже общий корень с первым словом, по этому ну и так понятно было кто должен подаваться а кто нет😬 Это если вам нравится заводить диалог в такое русло
-
Зачем давать ворк пермит тому кто три года не работал
-
Так это понятно