Ukrainian Toronto
-
Всім привіт👋🏻🎄 Мене звати Аня, я #перукар-універсал з досвідом роботи 9 років. Запрошую вас до себе #Стрижки жіночі #Чоловічі #Дитячі #Фарбування волосся 🏡 1464 Burnhamthorpe Rd E Миссисауга ON L4X 0A3 Канада Буду рада новим знайомствам😉
-
Здравствуйте. Подскажите пожалуйста как вы арендовали жильё как только приехали без кредитной истории и справки с работы?
-
Хай щастить❤️
-
Щиро дякую за відповідь🙏🏻
-
lot. com
-
Я буду летіти в кінці січня. Білет купляла в жовтні. Раніше теж ними літала по Європі, нормально. Знаєте, є такі люди, що їм усе погано, тому відгуки не читала. А от летіти з пересадками побоялася. Літаки затримуються і не вистачає часу на пересадку і люди залишаються. Тоді знов купляють білети і тратять нерви. Тому вибрала прямий
-
Летіла прямим рейсом 15 грудня, все було чудово!! Мій вибір - тільки прямий, хотілося, щоб валіза прилетіла разом зі мною в Торонто. Рейси з пересадками-це майже 100% без валізи((
-
Підскажіть будь ласка, Ви летіли цією авіакомпанією? Бо бачу що є прямі авірейси нею, але здебільшого погані відгуки про саму компанію
-
LOT
-
Шукаю кімнату в Торонто
-
Продам ноутбук AOURUS xe4 i7-12700h rtx3070 16 gb ram FHD360hz 512ssd В використанні 1 місяць Є вся комплектація і чек Ціна 1350$cad
-
По-перше, не «знайомий в Торонто», а це має бути канадець. По-друге, ж ви розумієте, що ця людина фактично виступає гарантом вашої платежоспроможності, і в разі, якщо ви з якихось причин перестанете платити, відповідальність понесе він. Тому такого поручителя знайти майже неможливо. Зазвичай ними виступають хости, які прийняли до себе українців, познайомились з ними, зрозуміли, що вони порядні і відповідальні люди, і пішли їм на зустріч. Тому я б такий варіант не розглядала навіть, якщо не маєте родичів/близьких друзів канадців.
-
CNC Machinist / CNC/CAD/CAM Programmer. 13 years of diverse experience in: Metal cutting tools manufacturing, Aerospace, Automotive / Motorsport, Oil & Gas industry.
-
Добрий ранок, everybody. Друзі, потрібна допомога. Я вчора приїхав у GTA, шукаю роботу і кімнату. Я ще не заходив на indeed, може хтось з наших має виробництво. Я технолог-програиміст, оператор. Маю 12-13 років досвіду в різних галузях виробництва, від авіаційної до автоспорту. Маю приклади деяких своїх робіт і все це можу показати. Розмовляю Російською, Польською і трохи Англійською. Нижче кину посилання на профіль LinkedIn, якщо можна. Дякую за увагу і з новим роком Вас.
-
Маєте силку, чи адрес хто робить, може інстаграм дякую😉😉😄
-