Ukrainian Toronto
-
Доброго ранку, є хтось, хто робить тату? або працює в тату-салоні з України, дякую
-
Підскажіть як купити білети з Торонто в Галіфакс для сім‘ї і собаки лабрадор
-
Можливо ви знаєте яка саме довіреність їм підійде? Зразок або шаблон
-
Доброго дня! Поділіться будь-ласка, якщо в кого є, зразком дозволу вивезення непоанолітньої дитини до Канади. Ми знаходимося в Польщі і правник сказав, щоб я сама написала на польский і англійській мові. А він все засвідчити документ. Дякую!
-
Дякую
-
instagram.com/sushihub_toronto?igshid=YmMyMTA2M2Y= SUSHI HUB запрошує тебе спробувати роли, що приготовані з ідеальних пропорцій: відбірний рис, ніжна риба та дуже багато начинки! Раді оголосити, що на сторінці дуже смачний GIVEAWAY, обов’язково стань учасником та перемагай ✅ Переможець отримає наш Новорічний сет, як на першому фото Умови: •бути підписаним на нашу сторінку •зробити репост даного посту, позначивши нас у сторі Результат розіграшу: Переможець буде визначений 7.01 у Різдво за Юліанським календарем. Бажаємо успіху 🤌🏻💛
-
Всім привіт! Мене звуть Яна, я перукар, шукаю роботу Зараз працюю вдома та можу прийняти за наступними послугами : 💈 Стрижка чоловіча та стрижка бороди ✂️ Стрижка жіноча 💎 Зачіски вечірні та весільні 🏡 Знаходжусь я в Etobicoke, близько Queensway 📞 437-499-0145 📲 instagram.com/hair_stylist_yana?igshid=YmMyMTA2M2Y= Моя робоча сторінка в інстаграм ⬆️ Буду рада бачити кожного 🥰 #перукарторонто#парикмахерторонто#hairdressertoronto #українцівторонто
-
Хто може допомогти з роботою в ресторані або якомусь іншому закладі харчування, Етобіко або Міссіссага, хлопець 33 роки, є досвід роботи в сфері, але не в Канаді, мову трохи знаю, але рівень ще не високий, може бути будь-яка робота, миття посуду ітд. Дякую. Всіх з Новим Роком!
-
Гарний район. Прогортайте тут стрічку чи подивітьсяу пошуку чату - тут було досить багато пропозицій житла минулих 2 тижні. Пам'ятаю й бейсмент був. Подивіться попередні повідомлення
-
Так, гарний варіант гарантора взяти. Найкраще, якщо є друзі чи знайомі