Ukrainian Toronto
-
Кондо - це квартира де пралка й сушилка усередині самої квартири. Частіше за все, кондо в більш нових будинках, де є "аменітіз": спортивна зала, басейн і т.п. Зазвичай вони на нижньому поверсі. Кондо завжди трохи дорожче. Апартмент - теж квартира, але пралки будуть внизу у загальній пральній кімнаті. Будинки можуть бути старші та без аменітіз. Тому апартмент може бути трози дешевший
-
Дивно взагалі, що вас розглядали як тенанта у кондо (це вже дзвіночок). Тому що для оренди кондо потрібна кредитна історія та підтвердження доходу. Тому я й спитала, яка конкретно ситуація 🤔
-
Ой ой, так, це неприпустимо. Взагалі дуже важко шукати житло дистанційно. Я вже тут мало не повелася, а до приїзду вам іще важче. Спробуйте пошукати на короткий термін жито типу хоумстей, там зазвичай простіше з передплатами і документами
-
Із приводу здоров'я людини варто проконсультуватися з її лікарем, а не в чаті 🤗 Зважайте на довгий переліт та тиск у літаку. До того ж, зміна часового поясу важча, чим людина старша. Ну й тут без англійської теж думайте, чи знайде вона ком'юніті, щоб були друзі та знайомі (пошвкайте заздалегідь). Іще питання клімату - тут дуже скаче тиск, часом і в мене в 30 років голова розколюється та сонливість (коли сьогодні +10, а на завтра вже -7). Тому тільки консультація із її лікарем, зважаючи на її стан здоров'я та наявні проблеми З приводу виплат не впевнена, може тут хтозь знає докладніше. Але виплати по CUAET для всіх стандартні Знову ж таки, не розраховуйте на виплати і т.п. Вони якщо і є, то просто на перший час (місяць, максимум два якщо в вас немає заощаджень додатково. Далі очікують, що людина знайде роботу й дохід. Тому якщо бабуся не зможе знайти роботу тут, будьте готові її утримувати.
-
Доброго дня вам! З Новим роком! Ми приїхали сім’єю до Міссіссагуа 3 дні тому. Шукаємо візка (коляски) для дочки 4 роки. Машини поки не маємо . Можливо хтось з вас продає свою . Будемо вдячні! Гарного дня! 🌞
-
Якщо квартиру знімаєте за договором, то передплати це стандарт. Але навряд вам вдасться одразу це, тому що для цього потрібна кредитна історія. Тому, дивлячись який варіант ви знайшли.
-
Мы подписали договор в электронном виде через нотариуса, через несколько дней заплатили за 2 месяца,а через 3 недели,когда въезжали ещё за 2,дом сдавлся с 01.12,мы нашли его в середине ноября,но нам повезло с людьми,только пятые хозяева согласились взять нас без работы и кредитной истории,хотя у нас ворк пермит у 4х человек.
-
Коли кімнату знімаєте у великому домі, де живуть господарі дому
-
Знову ж таки, ситуації різні. За хоумстей останній місяц не прлсять, зазвичай. Будьте уважні
-
1йта останній місяць передплати це ок тут. Але тільки після підписання договору та огляду квартири. Обов'язково подивіться її одразу, до тоно нічого не сплачуйте. Сама колись так мало не повелася
-
3 недели назад были,нам из 4х симок,две попались с предыдущими хозяевами,с одной вообще жесть,с неё звоним нормально, а на неё практически не дозвониться,.
-
Доброго дня! Знов питання про Wise. В мене банк CIBC. Зареєструвалася у Wise, підтягнула картку СІВС, спробувала зарахувати гроші, пишуть, що гроші будуть тільки через 3 дні. Це такий банк і так буде завжди? Хочу знайти найкращий варіант для відправки коштів до України кожного місяця
-
Доброго дня, шановне товариство. З Новим Роком усіх! Моя родичка має 83 роки, але здорова і самостійно обробляє свій город. Діти зробили собі і їй візи CUAET. Питання: 1) чи варто в такому віці їхати разом з дітьми в Канаду? 2) на які фінансові надходження бабуся може розраховувати в Канаді. (їдуть в Онтаріо). Наперед вдячний за відповіді. Добра і миру всім. 🌷
-
Дякую