Ukrainian Toronto
-
доброго вечора, треба привезти диван 86×36 в Етобіко, дороги десь 2 км, звичайно я готовий заплатити.
-
Доброго дня. З Новим роком усіх! Пропоную послуги #перукаря. Стрижки чоловічі - 20 дол., жіночі - 30 дол., фарбування (фарба Ваша) - від 30 дол., меліровка, балаяж - від 70 дол. Хімзавивка - від 100 дол. Досвід роботи - більше 15 років. Чемпіон України. Працюю вдома. #Еглінгтон, станція метро #Davisville. Для запису пишіть в приват.
-
Всі хвітаю з Новим роком! Достатку, миру та радості! Хто може допомогти з робою в Торонто! Дуже потрібна робота, чекаю приїзду своєї дівчини також, в подальшому плануємо шукати житло разом, Склалась така ситуація, що колектив і роботодавці безвідповідальні і не порядні, дуже потрібна допомога, буду радий любій допомозі, візьмусь за любу роботу🙏🏻
-
Привіт) підкажіть, будь ласка, прийшло повідомлення, що можна забрати паспорт з вклеєною візою. Які документи треба мати з собою? І ,якщо треба, що мій паспорт забрала інша людина, що для цього потрібно?
-
Привіт, шукаю любу роботу, маю досвід роботи в японських ресторанах 3 роки
-
І запам'ятайте, немає в Канаді легкої роботи де ви "просто постите фото" чогось і заробляєте. Не майте марних очікувань. І до речі, $600 на тиждень у Канаді це дофіга мало!
-
Не ведіться, будь ласка. Спеціально для таких випадків я вище робила пост про мінімальні зп, та класичних шахраїв тут у чаті
-
Доброго дня всім! І з Новим роком! Є вільна кімната з сьоголнішнього дня. В Етобіко. В новому таун-хаусі на третьому поверсі. 1000CAD/міс з комунальними. Частково мебльована. Відеоогляд надішлю в особисті. Гарного дня!