Ukrainian Toronto
-
Kijiji/Facebook marketplace
-
Ловите! Может кому нужно
-
ПОДРАБОТКА ДЛЯ ЖЕНЩИНЫ ЛЮБОГО ВОЗРАСТА . Зарплата кеш .
-
всем привет, меня зовут Эльдор, я ищу работу, имею водительские права g2 и свою машину. Могу работать на складе. Также могу работать помощником повара в ресторанах. Я понимаю английский и немного знаю корейский. я сейчас в Торонто (центр города)
-
Дорогі мої, збір для мого чоловіка він – чудовий чоловік та герой, який від початку повномасштабного вторгнення боронить наші життя, потребує нашої невідкладної допомоги. Постійне навантаження та проведення виконань бойових завдань на сході та півдні, спровокували розвиток асептичного некрозу голівок стегнових кісток IV ступеню. Наразі, Сергій надалі проходить службу, але постійний нестерпний біль впливає на виконання завдань. Дайте шанс жити повноцінним життям. 💳Картка монобанку Сергія 4441111155448883 Посилання на банку залишу в описі профілі PayPal [email protected]
-
Приглашаю детей на бесплатную неделю онлайн-уроков по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля👩🏼💻 Отличный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и критическое мышление, что положительно повлияет на деятельность☝🏻 Пишите в лс, кому отправить ссылочку🙂
-
Дорогі мої. Почала збір для мого чоловіка він – чудовий чоловік,тато та герой, який від початку повномасштабного вторгнення боронить наші життя, потребує нашої невідкладної допомоги. Постійне навантаження та проведення виконань бойових завдань на сході та півдні, спровокували розвиток асептичного некрозу голівок стегнових кісток IV ступеню. У Сергія постійний нестерпний біль . Дайте шанс жити повноцінним життям. 💳Картка монобанку Сергія 4441111155448883
-
✨ Дівчатка, їдy з Укpаїни, кому треба: 💉 ботулотоксин, ботокс, філери (інʼєкції для губ), поліклунеотиди, коллагеностимулятори, мезококтейлі, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги 💋 Мeдикамeнти, cтiки іqоs gІо, eльф бapи , cигapeти та подібне - пишіть в ocобисті) Bирушaю на довгий час, на весь блек-аут) 😉
-
Regular trips to Niagara Falls, every Saturday and Sunday. Comfortable car Honda Odyssey minivan. 437 553 57 78. departure from Toronto
-
Дорогі мої. Почала збір для мого чоловіка він – чудовий чоловік,тато та герой, який від початку повномасштабного вторгнення боронить наші життя, потребує нашої невідкладної допомоги. Постійне навантаження та проведення виконань бойових завдань на сході та півдні, спровокували розвиток асептичного некрозу голівок стегнових кісток IV ступеню. У Сергія постійний нестерпний біль . Дайте шанс жити повноцінним життям. 💳Картка монобанку Сергія 4441111155448883
-
Якої марки ці шини-Goodyear або Firestone
-
Continental-хороші марки шин, я знаюся на автомобілях, тому що здобув вищу освіту в галузі автомобілебудування в університеті
-
Найкращий спеціаліст)) ти шини брати будеш?
-
If I were in Canada yes but I’m in America
-
Привіт всім 😎💪 Треную в онлайн форматі як у Залі так і в домашніх умовах. Кому цікаво , напишіть мені на мій основний телеграм акаунт - (Denkach28) і я проведу вам повну консультацію! Inst - online_fitnessd
-
Приглашаю детей на бесплатную неделю онлайн-уроков по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля👩🏼💻 Отличный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и критическое мышление, что положительно повлияет на деятельность☝🏻 Пишите в лс, кому отправить ссылочку🙂