Ukrainian Toronto
-
🛒 You can buy verified bank accounts at my shop [ Personal | Business ] Bunq | BBVA | Skrill Square / SquareUp ANZ | BNZ | KIWI N26 | ING | DKB Chase Business Western Union Revolut | Wise Western Union PayPal | Stripe Instant Plaid BNP Paribas QuickBooks Santander Raiffeisen UniCredit Cash App WhatsApp +34631692459
-
🛒 You can buy verified bank accounts at my shop [ Personal | Business ] Bunq | BBVA | Skrill Square / SquareUp ANZ | BNZ | KIWI N26 | ING | DKB Chase Business Western Union Revolut | Wise Western Union PayPal | Stripe Instant Plaid BNP Paribas QuickBooks Santander Raiffeisen UniCredit Cash App WhatsApp +34631692459
-
🎸НАВЧАННЯ ГРИ НА ГІТАРІ 🎸 Наша школа проводить набір на навчання , діти від 7 років , також дорослі 🤗 Індивідуальний підхід до кожного учня ✌️ Можливість займатись онлайн 🎈 Починаємо у грудні 🫶 Також запрошую в інстаграм переглянути процес навчання та відгуки 😍 Усі деталі в особистих повідомленнях 🙃
-
Thanks for restoring my happiness I was really depressed due to my financial issues and to my greatest surprise I got opportunity that changed my life. Connecting with you was the biggest achievement. I made $13,800 up this much , this platform is what everyone needs at this time of livelyhood.
-
Може пере встановити?
-
Вітаю!✨ Якщо Ви в пошуках репетитора з англійської, німецької мови - пишіть в особисті повідомлення.💌 Пробний урок - безкоштовний!
-
Доброго дня! Підскажіть де шукатм роботу для двох молодих хлопців? Обом 20 років, відповідальні, готові вчитися та працювати на будь-якій роботі
-
Приглашаю детей на бесплатную неделю онлайн-уроков по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля👩🏼💻 Отличный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и критическое мышление, что положительно повлияет на деятельность☝🏻 Пишите в лс, кому отправить ссылочку🙂
-
✨Новогодняя акция✨ ‼️Успейте записаться на горячее капсульное наращивание волос‼️ 🔺АКЦИЯ действует с 9-26 число ДЕКАБРЯ🔺 1.Наращивание бесплатно, количество мест ограничено (оплата только за волосы) 2. Перенаращивание волос: А. Подальшее наращивание с вашими волосами( оплата 50% за работу) Б. Подальшее наращивание с нашими волосами ( оплата 50% за работу и оплата за волосы) ✅Также если вы захотите совместить какие то процедуры между собой, то на последующие процедуры также действует АКЦИЯ 20%: - ламинирование бровей, ресниц; - оформление бровей Пишите лично в сообщения, что бы не упустить местечко 🤗
-
Привіт хто готує їжу на продаж?
-
Пользователей, чтобы писать сообщения в группе, ваше имя и фамилия не должны содержать много эмодзи Действие: Я удалил сообщение. ❗️
-
🚨🚨🚨Hey everyone 🇨🇦🇨🇦🇨🇦👋 I am checking to see if anyone here is in need of a Full time or part-time job It’s $20 hourly Available :Data entry,payroll assistant ,Customer service needed! Job Entry:Free. Training: 2-3hrs interview Payment: Weekly. Experience : Not needed . Hours : Flexible Bonus Intact✅ Note:you must be in Canada🇨🇦 DM on telegram here for more details. Thanks and remain blessed ✌️
-
Всім привіт. Моїй доні 10 місяців. Через два тижні після моїх пологів нас забрала швидка через високу температуру. Діагноз був ангіна. Після я почала помічати що вона не як не реагує, я до лікаря,в результаті сказали що вона не чує, пройшли купу обстежень,здавали різні аналізи на жаль все підтвердилося😢😢😢 Але .. є в неї шанс жити як звичайна дитина, але на жаль на всі обстеження, лікування, аналізи і др. я й так назбиралась долгів. Нам потрібен слуховий апарат він дасть нам шанс чути.. Прошу дуже вас допоможіть мені, я молюся що дня щоб вона зростала звичайною дитиною, щоб вона не відчувала себе не повноцінною. В кого є можливість та бажання допомогти. Картка. Olga Sakker 5167619610262888 PayPal [email protected] Дякуємо вам за вашу допомогу 🙏🙏🙏