Ukrainian Toronto
-
Моїй компанії потрібно більше клієнтів, щоб виконувати роботу з дому. Це легко, а години роботи гнучкі. Добре для тих, хто хоче щотижня заробляти, а також мати час для своїх дітей і сім’ї, а також передбачено навчання.
-
Всім привіт.Шукаю роботу,підробіток в Етобіко,Місісага,можливо хтось знає де набирають,буду вдячна)
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4441111152102517 Скрутний Сергій)
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4441111152102517 Скрутний Сергій)
-
-
-
-
Гей любий! Мене звуть містер Луїс із Флориди, США, я менеджер з нерухомості та власник нерухомості, шукаю помічника на неповний робочий день, ваша робота полягає в розміщенні моєї орендованої нерухомості на платформах соціальних мереж (Faceb
-
I’m halfway through unit 6 of Ukrainian on Duolingo
-
Здається квартира 1 бедрум 30 shore breeze dr 58 поверх 1 паркова 2 великих локера Всі лакшері аменітіс 2500 без меблів 2800 з меблями
-
Вітаю!✨ Якщо Ви в пошуках репетитора з англійської, німецької мови - пишіть в особисті повідомлення.💌 Пробний урок - безкоштовний!
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4441111152102517 Скрутний Сергій) Також є PayPal
-
Доброго дня! 🕊️ Мене звати Марія , я СММ-спеціаліст. Вже два роки працюю із проектами із США та Канади🇺🇸🇨🇦 Допомагаю оформити та вести профіль в Instagram, Facebook просувати його та, звичайно, збільшувати продажі 🔝 Що я можу вам запропонувати? ⚡️комплексне ведення сторінки ⚡️створення трендового візуалу та унікальних сторіс ⚡️аналіз конкурентів та цільової аудиторії ⚡️ просування вашого профілю Я допоможу виділитись серед конкурентів 🔥 Якщо зацікавило – залиште "+" у direct і я відправлю своє портфоліо і свій прайс😌
-
Привіт, шукаю хлопців, що вміють добре шпаклювати і крутити гіпсокартон. Робота одноразова, на кілька днів-тиждень. Хочу дати роботу тим чоловікам, яка можливо зараз сидять без роботи і навіть на кілька днів робота стане у пригоді. Пишіть в приват , або дзвоніть 647-291-4444 Марія
-
Доброго дня! Шукаємо з товаришем роботу в Торонто. Обом по 20 років, готові на будь який варіант, є досвід клінінгу у товариша та роботи на залі офіціантом у мене. Дякую за увагу!
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 4441111152102517 Скрутний Сергій) Також PayPal [email protected]