Ukrainian Toronto
-
Hello everyone early appointment slot available for all locations message me if interested. Payment is after confirmation of the appointment slot Contact me on whatsapp:..+12813054935l
-
💥ЗНИЖКИ TELUS BOXING DAY ВЖЕ ТУТ!💥 Для нових користувачів - Найвигідніший мобільний план: Koodo $34 - 40GB *no activation fees* Telus $50 - 100GB 5G *no activation fees* Також знижки на домашній інтернет 🛜 *Телефони в магазині: 📱 Samsung S23 Ultra $25/міс + 🎁 аксесуари в подарунок 📱 iPhone 15 $20/міс + 🎁 аксесуари в подарунок За додатковою інформацією стосовно підключення або детальніше - звертайтесь в особисті повідомлення 📩
-
Шукаємо людей, які зацікавлені в роботі в галузі фінансових послуг, яка швидко розвивається. Працюйте віддалено з дому. Досвід не потрібен. Проведено ВСЕ навчання. • Має бути 18+ • Необхідно пройти перевірку репутації • Необхідно мати доступ до ноутбука/смартфону/планшета Ми забезпечуємо • Навчання • Бонус за навчання в розмірі 35 доларів • Платна державна ліцензія • Гнучкий графік • Неповний дохід $1500-2000 щомісяця.
-
Thanks
-
Підкажіть будь ласка доброго інструктора, бажано етобіко, треба багато занять або навіть повний курс
-
Всім привіт! Якщо хтось шукає страховку на авто, звертайтесь) Працюю в канадській страховій компанії Co-operators, яка вже давно на ринку. Робимо страховки на авто, квартиру/будинок, життя та також планування бюджету, пенсії та інвестиції. Поясню на українській що до чого в Канаді зі страхуванням та зроблю розрахунок:) Дзвоніть 905-820-8511 та попросіть до телефону Таю. Удачі всім 😉
-
Підкажіть будь ласка доброго інструктора, бажано етобіко, треба багато занять або навіть повний курс
-
Якщо в мене g1 посвідчення то це йога чи пілатес?
-
Усім привіт! Порадьте хорошого лікаря та клініку для проходження медичного огляду
-
Всем привет , кто уезжает из Канады , напишите - можно денег увести
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 5355161169141397 Також є PayPal
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 5355161169141397 Також є PayPal
-
Репост Не будьте байдужі допоможіть будь ласка нашому захиснику який нас оберігав 🙏🇺🇦 Шановні друзі, трапилась біда, мій чоловік,та батько Скрутний Сергій, с перших днів пішов добровільно служити, та під час наступу отримав серйозні травми тепер терміново потрібна допомога .Він віддавав своє життя захищаючи нашу свободу та спокій , а сьогодні він залишився зі своєю травмою сам на сам ! Прошу допомоги не залишайте мене без чоловіка та дитину без батька... Він зараз знаходиться а тяжкому стані.. Одна ваша чашка не випитої кави може врятувати йому життя 🇺🇦🙏 Я немаю можливості оплатити цю операцію 😔🇺🇦 Тому не будьте байдужі 1,2,5,10,50,100 грн для нього дуже важливі 🙏🇺🇦 Всім дякую за увагу 5355161165878687 Також є PayPal
-
Це не пілатес це піздец)) готовся до 75CAD за 1 урок.
-
Доброго вечора! Шукаю кімнату з 8 січня в районі 700-850$.Локація біля станції метро Vaughan metropolitan centre або highway 407.Буду вдячна за будь яку інформацію