Ukrainian Toronto
-
З 01.01 здається 1 бедрумна квартира на Huron St, поряд станція метро Dupont
-
Наразі я працюю в компанії (kelly services) спеціалістом із введення даних з дому, мій офіс шукає лише кількох людей, які бажають працювати віддалено/з дому. Основні обов’язки полягають у введенні інформації про пацієнта та клієнта в системи компанії. Це може бути неповний або повний робочий день, а погодинна оплата становить 25 доларів США. Ця робота є гнучкою і її можна виконувати також у вихідні дні. Найкраще для молодих мам, пенсіонерів або будь-кого, хто є інвалідом або взагалі хоче працювати вдома. Якщо хтось зацікавлений, надішліть мені пряме повідомлення, щоб я міг підказати, як подати заявку.📩
-
Приглашаю детей на бесплатную неделю по созданию мини-сайтов, игр, мультфильмов и программ с нуля👩🏼💻 Отличный способ провести время с пользой и развить математические способности, логику, внимание и критическое мышление, что положительно повлияет на деятельность🙂 В бесплатную неделю входят: IT-профориентация, доступ в IT-сообщество, урок, на котором создадите свой первый проект, бесплатный курс по нейросетям и другие активности☝🏻 Пишите, кому интересно🙂
-
Дівчатка, привіт! До Різдва готуємо свіжий смачний зефір! Будуть мікси смаків в наявності 😍🎁 Ідеально на подарунок або ж в якості смачного десерту до столу 👌🏻 Також під замовлення готуємо меренгові рулети, трайфли, капкейки🤤 Наша локація: Burnhamthorpe & Ponytrail
-
Всім привіт Народ , є тема як з нашим монобанком щодо бонуса при реферальній програмі Якщо цікаво зараз 50$ отримати - пишіть, дам посилання на банк і загальну інфо що до чого
-
Доброго вечора. Шукаємо бейсмент 2 кімнати терміново. Бюджет 1800-2300. В районі Етобіко. Якщо є якась в когось інформація, пишіть будь ласка в приватні повідомлення. Дякую.
-
Привет! Подскажите пожалуйста очень хорошего ветеринара (украинско или руско говорящего, поляка, неважно) в Торонто (неважно какая эрия)! Собака болеет потратили за месяц больше 5к$ но ни один врач тут не знает что с ней! Буду очень благодарна за помощь!
-
Всім привіт! А підкажіть будь ласка, хто змінював українське посвідчення водія на канадське? Чи потрібно здавати іспит? І чи забрали у вас український пластик? І якщо забрали, то чи зникло українське посвідчення водія після цього з Дії?
-
Також шукаю роботу на склади або заводи
-
❗️ПОТРІБНІ МОДЕЛІ НА МАНІКЮР❗️ ❣️В новий український салон для діючих майстрів для портфоліо БЕЗКОШТОВНО Тільки преміум матеріали 💪🏻 Стерильні інструменти✂️ Зайнятість 2-3 години (зняття+манікюр+покриття) Вільні дати: 📌22.12 🕑11:00 🕑12:00 🕑15:00 📌23.12 🕑14:00 🕑17:00 📍Адреса: 1437 Dundas St E, Mississauga, ON L4X 1L3 Будемо раді бачити Вас 💛 Для запису пишіть особисті повідомлення.
-
Всем привет Обучу арбитражу криптовалюты Беру без опыта и довожу до первой прибыли Средства/аккаунты под управление не беру Мой интерес - процент от Вашей прибыли
-
Всім привіт! Мене звати Вероніка - я репетитор з англійської, тому з легкістю навчу англійської Ваших дітей. За подробицями напишіть будь ласка у приватні повідомлення.