Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Вам советуют оспорить решение через кризис-форму, повторно все выслав
-
Конченые реально🔫😭
-
я вам написала, что просить пересмотр reconsideration через кризис. можете ничего не делать. и заново новую анкету подавать на визу
-
458 днів чекання: Я та дочка - громадянин України, з чоловіком максимально невигідна ситуація для отримання візи- ми в неофіційному шлюбі, він громадянин РФ, на момент початку війни вся сім’я перебувала в Україні. Чоловік мав посвідку на 10 р. *20 липня 2022* — подача документів *18 серпня* - виізждаємо до Варшави і здаємо біометрію. Далі тишина і … *14 листопада 2022*- в мене original passport request. Дитина / чоловік далі чекають *12 січня 2023* - original passport request дитині Чекаємо далі… *3 лютого 2023* - чоловіку request letter CV. Думали буде реквест на докази стосунків чи мілітарі- не було. Хоча ми не в офіційному шлюбі. Проходить рік від дня подачі документів. Досі тишина. Пишемо в кризис форми - отримуємо стандартні відписки. Важко чекати, бо мусимо жити в Польщі, зависли між двома країнами. *3 листопада 2023* робим запит до офіцера. Глянути в чому справа. Результат - відсутність офіційного шлюбу їх не турбувала. CV навіть не переглянули. *листопад* ще раз пишемо у кризис форму, про те що летимо у Канаду, a чоловік лишається, ще раз відправляємо CV *19 листопада 2023 року* прилітаємо з дочкою у Канаду. *21 листопада 2023* - чоловік отримує візу. Совпадєніє? — Не думаю😁зіграли роль запит до офіцера, писанина в кризисні форми і наш переліт мабуть)
-
Поняла, спасибо
-
Доброго времени суток всем! Подскажите пожалуйста кто в курсе если пришло письмо на вклейку визы на паспорт это нужно обязательно подать паспорт в течение 30 дней? Если так и человек не может отправить паспорт на вклейку в течение 30 дней можно ли после сдать паспорт на вклейку?
-
Вітаю. Бажаю здійснення мрій в Канаді 🙏🫶
-
Поздравляю!! Скажите, пожалуйста, "запит до офіцера" - это через кризис-форму делали? Или как?
-
Усім Дякую. Всім бажаю дочекатись своєї візи! Ця група більше року допомагала мені не втрачати надію.
-
когда с моей работы звонили на счет моего сына - ускорило....
-
любой человек, включая адвоката, который в канаде, которому вы дадите доверенность может сделать этот запрос из канады. за 5$
-
За 20 мес существования программы еще кто-то верит что можно повлиять на скорость рассмотрения ))
-
Видимо нет, девушка пишет, что был адвокат..
-
t.me/cuaetwaiters/316515
-
это заказ gcms notes. ни на что не влияет и ничто не ускоряет. это выписка из анкеты. не влияет, тк ее обрабатывают другие клерки, а не офицеры.
-
Да! Дайте, пожалуйста! Сколько стоил запит?
-
І мені цікаво що то таке
-
Так. Вона канадська. Тобто розмовляє тільки англійською. Якщо влаштовує таке- відправлю її контакти
-
Запит делали адвокати, наверное? Если да, дайте контакти, плизз....!!
-
В трекере
2 Feb 2023, 01:21
232912/258634
2 days ago