Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Спасибо за ответ Также поищу риелтора онлайн)
-
Удачи) вы куда едете?
-
Я пока ждун 😂, а пока собираю информацию о Манитобе и Калгари, как наиболее возможных местах переезда
-
Я знаю только в Оттаве и Торонто
-
Спасибо, пока туда нету планов)
-
Дякую дуже. Я не зрозуміла, що треба обрати в графі про еплай, бо наче жоден варіант не підходить. Продовжую мамі. Перміт закінчується 31 жовтня. А також що писати в деталях про работодавця, адже мама не працює. Дуже вам дякую🙏🏻
-
Есть ещё Саскачеван!
-
Манитоба быстрее получите пр, если это ваша цель Цены на жилье, продукты и всё остальное дешевле, но и зарплата соотвественно меньше Альберта более красивая, относительно легкая программа получения пр Цены в Калгари дороже, едмонтон дешевле Зп выше Мы сейчас выбираем между Виннипег и Калгари или едмонтон Спросили у знакомых канадцев (не украинцы) говорят, что не смотря на зарплату поехали бы в манитобу, жизнь тут дешевле и выгоднее
-
Всі документи копія + переклади на англійську обовʼязково Копія паспорту першої сторінки вашого і дітей Скрін з кабінету де видно, що заявка була спільна Лист прохання англійською мовою, там де ви просите розглянути заявку на підставі тих документів що ви відправляєте (я писала від руки) Від батька дозвіл і переклад На іншу дитину документ що ви мати одиначка і переклад Ваш запит на вклейку Копія вашого паспорту де вклеєна віза Свідоцтва про народження копії і переклад Оплачений package transmission окремо за двох дітей , квитанції покласти всередину
-
Дякую, думаю PR у всех цель номер 1. Смущает Виннипег своей погодой, хотя ради PR можно и потерпеть)