Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Я не запугиваю, а советую перечитать то письмо, которое человек получил, прежде, чем заново подавать или еще что то предпринимать.
-
Да с чего вы решили что никак?? Отказ в визе это просто информация для офицера. Люди получают визы после отказов и в США и в Канаду и Австралию.. Главное собрать соответствующий пакет документов. Ну или же жениться, ехать вам одному получать ПР и она как ваша жена тоже получит ПР и сможет к вам приехать
-
Я думаю, что Вам не помешать обратиться к соответствующему адвокату - он Вам все объяснит и расскажет про Ваши дальнейшие действия.
-
Мне недавно тут в группе объяснили, что sjtd возможно только для граждан Украины, а теперь выходит, что иностранцам тоже выдают. Это замечательно!
-
В группе вроде бы писали, что кто то обращался к адвокату. Попробуйте воспользоваться поиском по чату или сформируйте запрос.
-
Всім доброго дня. Підкажіть , будь ласка, як бути? Я ,(основний заявник, ) дружина і двоє дітей здавали біометрію ще 24.02.2023 , всім крім мене прийшов лист про підтвеждження біометричних даних 3.03.2023,потім і запит на паспорти і вклейку візи.У всіх,крім мене ,давно візи в паспортах.Мені до цієї пори ніякої інформації. Хоча в статусі заявки написано що біометрія завершено того ж числа.
-
У мене була така сама ситуація, і ось пару днів тому прийшло підтвердження (запит на вклейку візи), навіть дати майже такі самі як у вас. Єдине що у мене навіть біометрію не підтвердили одразу а тільки після мого листа їм.
-
На мою думку краще написати, я заповнила форму на сайті, із доповненням скрінів, (всі в один файл пдф) що є візи у чоловіка та дитини, і супровідний лист що я головний аплікант і без мене вони не будуть їхати.
-
Дякую. Можливо і мені потрібно писати такий лист? (Підкажіть як це робити), чи просто чекати…
-
Добрий день. Потрібно допомога - знаходжусь в Україні, звернулась до vfs щоб через них вклеїти візи і потрібно оплатити 155 злотих. І ось дівчина оператор каже, що з України не зможу проплатити і потрібно щоб хтось заплатив із знайомих закордоном. Але в мене нема таких знайомих. І що робити ?! Виходить я не можу вклеїти візу ?