Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Ищу амбициозных людей для стабильного дохода с любой точки мира. Требования: от 18 лет. Пишите в ЛС для подробной информации!
-
Сделайте сами дома на белом фоне.
-
Если виза визит, то можете приехать как турист, если воркер- то можете попытаться взять разрешение на работу в первом аэропорту влета и работать. Если виза визит, но есть письмо пре одобрение разрешения на работу, тогда опять же можете попытаться взять разрешение на работу в первом аэропорту влета.
-
Это мы настраиваем 😅
-
Підскажіть будьласка ,батькам за 70 років чекаємо запитів , тато народжений в Україні , але військову службу проходити відправили в Росію на 2 роки , як думаєте чи ІRCC запросить справку про несудимість з Росії,і якщо такий запит буде , то потрібно пояснювальний лист що все ,що відбувалося в ті часи за межами України але в Радянському союзі , то все відображається в справці про несудимість в Україні , чи краще нічо не пояснювати а відразу заказувати справку про не судимість , а саме з Росії? Як вважаєте?можливо хтось стикався з цим,чи у когось була схожа ситуація?
-
В програмі по возєднанню було пояснювання щодо програми і там було написано справку про несудимість з 18 років
-
Я подала батьків на возєднання … дуже хочеться вірити , що такого запиту не буде але з іншого чату мені писали , що 88 років і запит такий був , просто хочу бути готовою відразу до запиту і підготовити всі документи😁)… я чомусь думала , якщо тато проходив службу в Росії то ж все повинно було відображатись, (тобто справка про несудимість з Укр., з 18 років) у справці з Укр?! Тоді це був радянський союз,чи все було приєднано до одної бази даних? А потім після розпаду Союзу перенесли дані за місцем народження , так чи я щось путаю?🤷♀️🤔
-
Саме так, я знаю тому запитую саме за часи радянського союзу база даних була одна і при розпаді чи дали дані за місцем народження чи залишили окремо по кожній країні?
-
Якраз це і писала😁