Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Fernkorngasse 10 2nd Floor, office Top N/203, 1100 Wien, Austria
-
Будемо на зв'язку. Щоб знати що робити чі підсказать як саме.
-
‼️Увага. Мені потрібна ваша порада. Ситуація: ми з моїм common law partner надіслали через кризову листи з проханням пріоритезувати наші заявки. Окремо: він - від себе надіслав, а я - від себе. Але в обох листах згадували одне одного. Результат. Нам обом приблизно одночасно сьогодні прийшли оці стандартні відповіді, що ви вже в пріоритеті, АЛЕ йому ще прийшло ось це: типу, якщо я все вірно розумію, то якщо він хоче, щоб вони перевірили, чи моя заявка також в пріоритеті, то пришліть нам усю цю інфу і заповніть форму, що можете користуватися особистою інфою цієї людини. Мені такого не прийшло, стандартна відповідь, але я свого листа отримала на кілька хвилин пізніше. Запитання. Робити всю цю фігню ? (Заповнювати форму тощо) Чи ми ж по факту й так отримали відповідь, що я в такому самому пріоритеті, та й просто забити?
-
Нужно отправлять через курьера
-
Кто не рискует тот .... Ждать желания нет вообще,оно может сильно затянуться.
-
Вот и я решила лететь с сыном за его визой,но прийдётся остаться там ждать паспорт обратно.
-
Всем привет.Буду с Константа в Румынии через Бухарест лететь в Вену попробовать здать паспорта детей без реквеста,если кому еще нужно пишите,смогу взять еще пару конвертов,обратно смогу забрать когда мои будут готовы.
-
Просто проигнорируйте данное сообщение и идите как запланировано в вфс.
-
Я прикріпляла все, що можна було теоретично прикріпити. Всі документи перекладала сама по зразках. Реквест у листопаді отримала рівно через тиждень після біометрії. Не знаю що саме вплинуло на швидкість, бо тут логіки у видачі шукати марно, але факт є факт. На дитину чекаю ще))
-
Доброго дня. Можливо хтось стикався з таким питанням: Подавали групову заявку на електронну чергу по здачі біометрії для візи CUAET. Писали на електронну пошту, сьогодні прийшла відповідь уже з підтвердженням і пдф для кожного апліканта, але у листі пишеться "натисніть на посилання для того, щоб підтвердити зустріч". Коли я натискаю на посилання, то просто переносить на авторизацію до сайту VFSGlobal. Після входу нічого не відбувається. Цю зустріч потрібно підтверджувати? Чи просто їхати з цими роздрукованими ПДФ файлами, бо там вже вказано день, час і штрих код з номером для кожного. То в мене є здогадка, що нічого підтверджувати не потрібно. Прикріпляю скріни.