Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго дня. Підскажіть будь ласка, якщо я заявник і заповнювала анкету для всієї сім’ї , то в кризисний центр писати від себе за дитину? Ми вже чекаємо від липня місяці, і як правиль заповнити
-
Доброго дня. Питання по біометрії у Львові. Якщо потрібно пройти двом людям, то потрібно слати їм 2 окремих імейли, від кожного окремо, чи в одному листі можна прикріпити дані двох людей з групової заявки?) Відіслали один лист з двома людьми вчора. Сьогодні прийшло запрошення на одного аплікантів. Чи варто з часом очікувати ще одне запрошення?)
-
-
З 12-го липня чекаю 🤬
-
Обратную доставку я заранее оплатил на каждый паспорт и вложил квитанции в конверт. Они именно за биометрию попросили, хотя до этого я отправлял свой паспорт и ничего подобного не было 🤷🏼♂️
-
И какой результат ?
-
Вы уверенны что это за биометрию? Я заплатили тоже в Анкаре и тоже порядка 300 с чем то лир за отправку мне паспорта на адрес курьером чтоб не приезжать в vfs
-
Просто паспорта неделю пролежали в Vfs без всяких уведомлений, если бы я не позвонил, паспорта так и ждали бы у моря погоды.