Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Особиста подача в Варшаві 25.10, ready for collection вже 27.10🔥🔥🔥
-
Хтось знає, якщо аплікація розглядалася у Лондоні, а на вклейку подаю у Римі, вони паспорт не будуть у Лондон надсилати, а вклеять у посольстві у Римі? До речі, про Рим. Сьогодні занесла паспорти на вклейку. Дали можливість поспілкуватися з працівницею візового центру. Мені потрібна дуже термінова вклейка, є поважні причини. Пообіцяли справитися швидко. Відпишуся по результатах скільки часу займе. 1 листопада у канадійців вихідний. У посольствах і візових центрах також.
-
t.me/cuaetwaiters/160242
-
+ 1!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 27.10 - 25 Дорослі - 19 Дитячі - 6
-
Всім привіт. Можливо хтось мав подібну проблему, я надіслав паспорт дружини до візового центру в Дюссельдорфі, зворотню доставку оплатив, 15 вересня прийшов лист на сайті що все підтверджено і віза вклеєна. Але досі паспорт не надіслали. Я вже кілька разів писав до них, але покищо без результатно.
-
+ 1!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 27.10 - 24 Дорослі - 18 Дитячі - 6
-
Мартовские еще есть!!!
-
Біо 11. 04, чекаємо🙋♀