Шановні ждуни! Ми дочекались! Чекали 73 дні!!! 🥳😎
Кейс був досить складний, але я сподіваюсь, що надихне деяких людей, які знаходились в нашій ситуації!
Я ( громадянин України) отримав візу ще в квітні, мій партнер негромадянин України, отримав запит на паспорт ось сьогодні!!! Робили все через Common Law Union (проживання за спільної адресою більше ніж один рік, в нас - три роки вже разом).
1.04 заявка
11.04 біометрія в Куала Лумпур, Малайзія
14.06 (аж!!!) оживились - запросили підвтердження проживання за спільною адресою + спільні фотографії, що ми дійсно разом більше року
23.06 - запит на вклейку
Вчора теж дзвонили якраз на гарясу лінію в Канаду (той номер +1....), щоб запитати чи вони отримали наші дод. документи. Жіночка ВІДКРИЛА кейс, і подивилась, сказала, що так отримали, але рішення приймають в Лондоні. Проте можливо сам факт того, що вона відкрила кейс, можливо, оновило заяку, викинуло її нагору, не знаю! Але наступного дня отримали запит! Тому, можливо таки це працює. Просіть оператора відкрити кейс і перевірити чи все ок))) можливо й просто співпадіння, але читав, що вже було декілька кейсів таких! Тому всім успіху!!