Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
У кого ще проблеми з вiдправкою паспортiв у Мадрид?
-
Дякую! Я вiдправляв з португалii. У нас у всiх проблеми, чекаю з грудня! По поштi вiдповiдають стандартно - чекайте. Не знаю що робити, в мене закiнчуется 90 дiб у ЕС. На гугл мапах- вiдгуки не добрi, також люди чекають по 2 мiсяця. Треба якiсь ричаги.
-
Нажаль, ні. Поки що без змін. Нікуди не писав. Чекаю.
-
Добрый день! Вам вернули паспорт? Я тоже 2 месяца жду, я уже написал везде где только можно
-
Вітаю! Сьогодні отримали реквести на дітей?
-
Вітаю! Пошуком не змогла знайти актуальної інформації. Чи все ще є можливість кинути конверт з паспортами у Відні без запису на вклейку? Ми з чоловіком з вересня з візами, вже втратили надію отримати на дітей, та от мана небесна зійшла і прийшли реквести.
-
Здравствуйте подскажите пожалуйста после дополнительных документов в кризис форму , сколько ждали ответ ? Были ли отказы может в визе?
-
portal-portail.apps.cic.gc.ca/signin?lang=en по цьому посиланню
-
Також було цікаво дізнатись чи в когось виникали з цим проблеми. Згідно з інформацією опублікованою на сайті міграційної служби Бельгії, дія статусу тимчасового захисту припиняється у разі надання такого ж статусу за (процедурою ухваленою) рішенням Європейської Ради від 4 березня 2022. На скільки я розумію дане рішення не розповсюджується на CUAET. Буду вдячний якщо хтось може поділитись досвідом як це відбувається на практиці dofi.ibz.be/en/themes/ukraine/temporary-protection
-
Всем привет. Записался на биометрию, подскажите если с собой взять чернобелую копию письма , так прокатит?Или надо цветную? Я про те письма которые биометрик инстракшн и письмо с записью в визовый центр
-
Привіт чи хтось знає чи забирають статус біженця в Бельгії при відкритті візи в Канаду ?