Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
А хз. Может про нас забыли... И больше ста будет 😂
-
Точно не сотка)
-
Не хватало еще... Но там то ты знаешь сколько осталось дней, а тут нет. 🤷♂
-
Ожидание как 100дневка в армии перед дембелем) Вы ещё крестики не ставите на календаре 🙂
-
Дякую! Дуже дякую! 🙏 Бо мізки зламалися :)))
-
Мій чоловік не брав термін для того щоб відвезти паспорт. Відвіз паспорт в Дюсельдорф, через тиждень прийшло повідомлення шо можна забирати
-
Просто руки опускаються від всього цього і виникає думка, зо все це просто піар-кампанія.
-
Я зараз у Німеччині. Біо сдавала в Нідерландах, бо там чекати було місяць, а у Німеччині - півтора. Але паспорт дитини (я ще нічого не отримала) хочу відвезти до центру у Дюсельдорфі. Скільки б разів я не створювала аккаунт заново, я не можу обрати дюсельдорф (тільки Гаагу) і не можу обрати нічого окрім біо. Спроби зателефонувати провалилися. З імейлом та ж проблема - тільки Нідерланди і тільки біо (щоб надіслати імейл треба форму завовнювати).
-
Наприклад в Польщі в Кракові можна здати тільки біо
-
Маю на увазі яка країна?
-
А где нужно, подскажите пожалуйста?
-
VFS
-
А де хочете зареєструватися?може там нема такої опції як вклейка візи?
-
Сделала новый аккаунт 4 раза. Попробовала получить эпойнтмент по телефону (эта опция как и многое другое существует «для галочки» - дозвониться туда нельзя. Попробовала через имейл - кроме биометрии других опций нет. Нет ни слов, ни сил. Как ещё можно отдать паспорт на вклейку? Буду благодарна за все предположения и советы