Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Шкода її)) З русньою мати справа це саме огидне що може бути в житті, я так радий що їх на фронті вбивають
-
Так, якщо ті люди доводили що вони громадяни України і їм схвалили візу, то мати український закордонний паспорт не обов'язково, не вклеюють зараз якщо паспорт був виданий на окупованих територіях, тоді дають sjtd, але якщо виданий в росії то вклеюють. Короче, якщо віза вже схвалена то її нададуть
-
Ви дурень? Мова йде про Україну, ви читати вмієте?
-
На території якої країни дитина народилась, те громадянство вона може і отримати. Навіть США, або Ізраїль
-
Всі знайомі в Канаді витирають ногі об російське сміття, весь світ не любить цю націю. Тому все окей там буде, не хвилюйтесь
-
Всі українці на адмінах, тому не ущімляйтесь. Краще задонатьте на ЗСУ. СЛАВА УКРАЇНІ!
-
Дякую ❤️
-
а я буду, пане Петро, якщо вас посадять за те що ви будете плювати русачкам в лице - пишіть, я буду надсилати вам гостинці
-
Експеримент буде вдалий до тих пір поки не закінчиться денацифікація рузкого народа. Там половина людей підтримують вбивство укр населення. Тому терпіть, хоча ви вже звикли.