Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Спасибо вам большое за ответ😊
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка. Якщо я подаю свій та мами паспорти на вклейку візи з іншого міста Польші у Варшаву курьєром. І так само курьером буду забирати назад. Якщо мама не в Польші, то довіренність мені не потоібна на отримання назад її паспорту? Бо я не забираю його особисто, я через курьєра. Чи все одно писати довіренність?
-
Добрий день, хто робив дозвіл від батька нотаріально завірений, відпишіться, будь ласка, мені
-
Курьеру нужно предоставить человека и удостоверение личности Вы можете маму предоставить? Нет Соответственно нужна доверенность на другого человека который будет получать
-
Привет Jackson Добро пожаловать в чат Ждунов. Правила чата: 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2.Уважать друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама запрещена. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only За нарушение правил отправляем на read only на 1 день. При одном грубом нарушении, или постоянном несоблюдении правил - бан и удаление из группы Для других тем есть чат t.me/speakingforwaiter
-
Форма дозволу є декларативною. Себто довільна й з підписом особи. Якщо нотаріально, то дія нотаріуса це підтвердити справжність підписа особи на заяві. Плюс нотаріус є представником Міністерства юстиції України, а з Канадою у нас консульська легалізація, це вкрай складна й марудна процедура, плюс зараз її до кінця зробити неможливо, оскільки останній етап, це проставлення легалізації консульським підрозділом амбасади Канади в Україні, а наразі через воєнний стан амбасада цього не робить. Тому сенсу у нотаріальній заяві немає, а якщо Ви й додаєте докомень від органів владних повноважень (а ноторіально-засвідчений документ це він і є), то треба легалізація. І Ви не зможете його повністю використати. Тому зекономте час та кошти, і просто нехай батько дитини задекларує своє бажання.
-
Скажіть будь ласка, ми вже зробили у нотаріуса дозвіл на виїзд, дитини, від батька, переклали його та відправили, а вже потім дізналися, що можна було простіше зробити. Але, справа в тому , що нотаріус може оформити дозвіл на виїзд лише на рік, так у нас було прописано . Відправили. Чекаємо і хвилюємось, що тепер нам відмовлять... Чи можливо таке?
-
Той дозвіл, що надається суб’єктам владних повноважень Канади, що провадять державну політику у галузях: міграції, імміграції, еміграції може бути просто підписаний одним з батьків дитини. Я не думаю, що стане проблема в тому, що вже є нотаріально завірений дозвіл, але де-юро він не матиме такої сили, якою Ви хотіли його наділити. Просто можно було не витрачати зайвих коштів. Але я впевнений, що не тільки Ви так подавали, тому не переймайтесь) Не думаю, що всі читають Гаазьку конвенцію про легалізацію та перевіряють країн-учасниць)
-
Привет rampampampamq Добро пожаловать в чат Ждунов. Правила чата: 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2.Уважать друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама запрещена. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only За нарушение правил отправляем на read only на 1 день. При одном грубом нарушении, или постоянном несоблюдении правил - бан и удаление из группы Для других тем есть чат t.me/speakingforwaiter
-
Ще хочу впевнитись, чи все правильно. Якщо я надсилаю 3 паспорти однією посилкою, то зворотню доставку vfs global я сплачую один раз (а не за кожен паспорт окремо), вірно?
-
Здравствуйте, заполняю анкету за 2х летнего ребенка. Нужно ли тогда отвечать что заполняю за другого человека, при вопросе: (Вы подаете заявление от имени кого-то другого?)
-
Привет Mila Добро пожаловать в чат Ждунов. Правила чата: 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2.Уважать друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама запрещена. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only За нарушение правил отправляем на read only на 1 день. При одном грубом нарушении, или постоянном несоблюдении правил - бан и удаление из группы Для других тем есть чат t.me/speakingforwaiter
-
Да, я главный заявитель группы. Получается в конце нужно будет дополнительно подгружать этот документ что на скрине?
-
Если это ваш ребёнок и он едет с вами, то не нужно указывать, что вы за другого. Это, когда доверенное лицо заполняет, потом ещё форму доверенность нужно прикреплять
-
И указывать свои ФИО , т выбирать как член семьи?