Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
просто раз за разом тиснули кнопку відправити новий код?
-
В мене була така помилка, протягом години вирішилась
-
Створив нову заявку, спочатку вибило помилку, потім помилку що такий аккаунт вже є, залогінився, треба щоб прийшов код на пошту, але його немає и кожен раз коли відправляеш код видає помилку. У кого було, як вирішили?
-
Здравствуйте ещё раз! Я правильно понимаю, что это просят загранник уже для визы? Но у меня не брали отпечатки до этого 😅 я чёт запуталась...(
-
помилка новачка, вже заморозився =(
-
Не натискайте кнопку більш 5 разів, інакше ваш імейл заморозять на 30 хвилин
-
Підкажіть, будь ласка, моя мама чекає на візу більше року. Спочатку загубили її біо, я створила нову анкету і знову здала біо. Куди тільки можна дзвонила і писала. Чи можна відправити її паспорт без запиту але з листом поясненням. Чи вклеють їй, як дітям вклеюють?всім членам сім'ї вже вклеяли рік тому, а вона ще чекає
-
бо я почитав, що там інша людина зарегала нову пошту та з неї змогла, але у мене не спрацювало
-
Только что прислали ?
-
Добрий вечір, можливо хтось стикався. Прийшов такий лист. Записані на біометрію в Київ на 10 серпня. А у запиті на біометрію стоїть число 4 липня. Відповідно більше ніж 30 днів. Що робити в такому випадку ?
-
Вот и я совсем ничего не понимаю и меня это очень пугает 😩 18 исполнилось недавно вот. Когда подавала, было ещё 17
-
Ночью прислали Подавала месяц назад, сообщение висело в кабинете, как Original Passport Request, да